Новини Житомира .Сесія житомирської міськради проходила під вигуки “ганьба”

Новини Житомира на Репортері :в Житомирі нарешті спала спека, проте неабияк піднявся градус політичного протистояння. Тай не дивно – місцеві ж вибори на носі… На політичну арену знову виходять вже трохи підзабуті житомирянами політичні партії та громадські об’єднання. Всі вони бажають долучилися до політичної боротьби за отримання на наступні 5 років омріяного статусу “слуги народу”. Наближення місцевих виборів символізують і пікети під стінами міськради, які в останній час, відбуваються день-через день. Ось і сьогодні, житомирську міськраду пікетували ініціативна група представників ТТУ, батьківський комітет ЗОШ №18, який протестував проти закриття школи, пенсіонери, яким нудно сидіти вдома…

Найбільш активними пікетувальниками виявилися ті ж пенсіонери. Коли молодь, соромлячись, відстоювалася з прапорами в кутку, бабусі, у прямому сенсі цього слова, лізли на барикади. В той самий час розпочалося засідання сесії міськради, на якому депутат від комуністів Зінаїда Стрякіна внесла на розгляд питання про відміну скандального рішення міськради про так звану “консервацію ТТУ”, тобто перенесення тролейбусного парку в депо №1.

Засідання відбувалося під акомпанемент вигуків “Ганьба!”. Найбільше діставалося «на горіхи» очільниці міста Вірі Шелудченко… (дивіться відео)

Щоб галас з вулиці не заважав депутатам здійснювати свої повноваження, ті, завбачливо, позачиняли усі вікна, що викликало ще більше обурення протестувальників. В сесійній залі стало спекотно… Виголосивши всі свої вимоги та “випустивши пар”, пікетувальники розійшлися, пообіцявши не допустити “подальшого дерибану Житомира”.