В Житомирі пройде унікальна конференція «Я – мама!»

Як стало відомо сайту Reporter.ZT.ua (Репортер Житомира)-4 вересня 2010 року декілька тисяч жінок разом зі своїми діточками опиняться на дивовижному святі. Громадська організація «Я – мама!» збирає жінок цілого Житомира на унікальну подію – Жіночу Конференцію «Я – мама!».

Головна мета Конференції:
– надихати жінку любити себе, через підняття її самооцінки;
– любити своїх дітей, розуміючи хто вони є;
– любити свою сім’ю, керуючись приповістю мудрого царя Соломона: «Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.»!

Жінка, що має натхнення, внутрішній спокій, радість та щастя, обов’язково зробить щасливими своїх рідних та близьких, а особливо, це відчує маленька людина, що завжди поряд, але не завжди у матусі є для неї час, сили, позитивні емоції і слова.
У програмі: виступи спікерів Конференції, виступи дитячих музичних та танцювальних колективів, особливі слова від Тіни Кароль та відомого українського педіатра Євгена Комаровського.

Час і місце: 4 вересня 2010 р. літній майданчик парку ім.Гагарина м.Житомир 17.00 – 20.00

Громадська організація «Я – мама!» є не комерційної організацією, і даний проект є соціально спрямований. Першим гучним проектом організації є розміщення інформаційних сіті-лайтів та бігбордів у м.Житомирі, з метою позитивного акумулюючого впливу на соціум : 10 заповідів, «Будь людиною! Поговори з дитиною!», «Допоможи батькам, старість прийде і до тебе!», «Сім’ю важко збудувати, легко зруйнувати!», «Дитині 10 тижнів» (спільний проект з ВБФ АСЕТ)

Контакти: 067 505 85 60 begin_of_the_skype_highlighting              067 505 85 60      end_of_the_skype_highlighting, nataborovska@mail.ru
Голова Громадської Організації «Я – мама!» Боровська Наталя