Віра Шелудченко боротиметься за своє нинішнє крісло статусі очільниці обласного ЄЦ

Як стало відомо сайту Reporter.ZT.ua (Репортер Житомира)-Звітно-виборна Конференція Житомирської обласної організації Єдиного Центру обрала лідером єдиноцентристів Житомирщини мера міста Житомира Віру Тимофіївну Шелудченко. За Віру Тимофіївну віддали свої голоси 90 делегатів Конференції із 99, що брали участь у голосуванні.

– Віра Тимофіївна активно працює в Єдиному Центрі фактично з дня його створення. Вона член обласної та Всеукраїнської Політичних Рад. Член Президії Єдиного Центру. Обрання беззаперечною більшістю голосів Віри Тимофіївни головою Житомирської обласної організації Єдиного Центру – це визнання поваги та високої довіри однопартійців», – так прокоментував рішення партії керівник обласного секретаріату Єдиного Центру Руслан Годований.

А ось сама В. Шелудченко зазначила так:
– Напередодні місцевих виборів нам є з чим йти до людей. Сьогодні зрозуміло, що часи сумнівних списків у минулому. Люди віддадуть свої голоси за того, кому довіряють. Я буду балотуватися на посаду мера Житомира від Єдиного Центру й впевнена в перемозі.

До участі в Конференції прибуло майже 200 делегатів, запрошених та кандидатів в члени Єдиного Центру від районних й міських партійних організацій Житомирщини. Окрім обрання голови обласної організації, делегати Конференції за пропозицією Віри Шелудченко затвердили Звернення до демократичних сил Житомирщини щодо спільної участі в місцевих виборах. Також, Конференція обрала єдиноцентристів, котрі візьмуть участь у Всеукраїнському З’їзді Єдиного Центру.
Новини Житомира на Репортері