Ати-бати, з житомирського воєнкомату в армію знову підуть солдати

Підуть, підуть, нікуди не дінуться – Міністр оборони України підписав наказ про призов громадян на строкову військову службу. Знову під воєнкоматом підприємливі громадяни будуть торгувати пивом, пончиками і мінералкою, а заплакані матері призовників днями виглядатимуть із-за високого паркану воєнкомата своїх дітей. Все, як завжди… Практично кожен з нас через це проходив. Хто по одну сторону цього паркану, хто по іншу…

Отож, згідно цього ж наказу, з 1 жовтня 2010 року по 30 листопада проводиться призов громадян на строкову військову службу. Це значить, що явці на призовну дільницю Житомирського ОМВК для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1992 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1985 – 1991 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Житомир, вул. Рибалка,21, в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову строкову військову службу, зобов’язані прибути в міський військовий, комісаріат 1 жовтня 2010 року, маючи при собі документи, які засвідчую особу.
Новини Житомира на Репортері