День спорту житомирські військові відзначили масовими спортивними змаганнями (фото, відео). Спортивні новини Житомира.

Новини Житомира на Репортері:День фізкультури і спорту, який в Україні відзначається у другу неділю вересня, житомирські військовослужбовці відзначили як належне – по-спортивному. Знамениту фразу «О спорт, ти мир», французького суспільного діяча П’єра Де Кубертена, який відновив традицію античних олімпійських ігор, особовий склад дислокованих у Житомирі військових частин, втілював в життя, за моральної, організаційної, матеріальної підтримки колишніх військовослужбовців, а нині офіцерів запасу, які об’єдналися у громадське об’єднання “Команда «ЗА СВОЇХ!».

Співпраця колишніх та нинішніх офіцерів принесла свої плоди – на спортивному майданчику полку зв’язку, дислокованого на Богунії відбулися масові змагання, у яких взяли участь офіцери різних військових частин 8-го армійського корпусу, дислокованих у Житомирі. Свято вийшло справді сімейним та масовим, адже учасники змагань прийшли зі своїми родинами, привели маленьких діток, які із захопленням вболівали за успіхи своїх батьків.

Відомо, що збільшенню інтересу до змагань, сприяє винагородження його переможців. «Команда «ЗА СВОЇХ!»» подбала про цей неодмінний атрибут будь-якого спортивного свята, забезпечивши переможцям усіх командних дисциплін цінні подарунки та призи. Головний приз свята – мобільний телефон «NOKIA» потрібно було вибороти не у фізичному, а у інтелектуальному поєдинку, який був здійснений у формі вікторини.

Ведучий свята зачитував запитання з категорії «спорт», які стосувалися, як історії спорту, так і його сьогодення. Усі, хто знав правильну відповідь – підходили до ведучого і відповідали. Приємно, що головний приз дістався наймолодшому учасникові вікторини, який, незважаючи на свій доволі юний вік, дав найбільшу кількість правильних відповідей.

Голова Житомирської міської організації громадської організації офіцерів запасу «Команда «ЗА СВОЇХ!» Олександр Козловський, каже, що спортивні заходи подібного ґатунку неабияк сприяють відновленню тієї високої планки фізичного виховання і спорту, яку наша область втратила за останні роки.

– Спорт – це здоров’я, а отже за спортом майбутнє української нації, – говорить голова Житомирської обласної організації «Команда «ЗА СВОЇХ!» Геннадій Булковський. – Ми, як колишні військовослужбовці, а нині офіцери запасу, це особливо розуміємо, а отже і надалі підтримуватимемо усі заходи, спрямовані на розвиток фізичної культури і спорту на Житомирщині.

Альбом: День физкультуры и спорта в 8 армейском корпусе

Альбом: День физкультуры и спорта в 8 армейском корпусе

Источник: Reporter.ZT.ua