Держкомстат повідомляє, що мешканці Житомирської області стали отримувати більшу зарплатню

Як стало відомо сайту Reporter.ZT.ua (Репортер Житомира)-Середня заробітна плата в області збільшилася і на сьогодні складає 1907 гривень на місяць. За інформацією прес-служби держкомстату, за цим показником наша область займає «почесне» шосте місце серед інших регіонів України, щоправда, з кінця… В середньому, українці отримують 2367 гривень.

Ще гірша ситуація з рівнем життя населення в Чернівецькій, Херсонській, Чернігівській, Волинській та Тернопільській областях. У той же час зрушила з місця і проблема ліквідації заборгованості по заробітній платі, яка, являється справжньою ганьбою влади та бізнесу.

Так ось, станом на 27 серпня борги області по зарплаті складають 42,4 мільйони гривень. Ще на початку серпня ця сума знаходилася на рівні 47,5 мільйонів грн.

Статистика, звичайно ж, оптимістична, але чи легше від цього простим робітникам, держслужбовцям, вчителям, медикам та іншим низькооплачуваним категоріям населення, які отримують мізерні заробітні платні, і на яких тримається наше суспільство?
Новини Житомира на Репортері