Фільми, що демонструватиме кінотеатр ім. Франка наступного тижня!

Новини Житомира на Репортері :З 24 по 30 вересня у кінозалі Житомирського кінотеатру імені Івана Франка демонструватимуться так стрічки:

«Історія іграшок 3» (11.10, 13.00)

Нові пригоди улюблених іграшок! Тепер герої Вуді, Баз і решта їхніх друзів опиняються в
дитсадку після того, як їхній власник, Енді, відїжджає на навчання у коледж.

«Кішки проти собак:помста Кітт Галор»(14.50)

Відставний поліцейський пес Діггс повинен знайти і знешкодити Кітті Галор – саму підступну злодійку зі світу домашніх тварин. Діггсу належить битися з Кітті і перешкодити її прекрасному плану захопити владу над усім світом!

«Москва,я люблю тебе!» (18.00,21.25)

Полнометражный фильм “Москва, я люблю тебя” — это двадцать пятиминутных фильмов. Сюжет каждого фильма представляет собой цельное кинопроизведение, яркий кусочек из жизни нынешней Москвы, рассказывающий об отношениях между людьми, о моментах любви, встречах, расставаниях, утратах и обретениях.

«Більше, ніж друг»(16.15,19.40)

У всьому Нью-Йорку не було ближче за друзів, чим ріелтор-невротик Уоллі і чарівна Кесси. Проте коли Кесси зважиться на штучне запліднення, донором вона вибере надійного і одруженого красеня Роланда. Кращі друзі вирішують відзначити це вечіркою, де Уоллі напивається до непристойності.

Через шість років Кесси повертається до Нью-Йорка з 5-річним сином, який вражаюче нагадує Уоллі самого себе, а заразом викликає в його пам’яті все, що сталося тією нещасливою ніччю. Тепер невдалому «другу» належить переконати Кесси, що вони — більш ніж друзі, виграти у Роланда статус «справжнього папи», і розібратися з самим собою.

З 27.09.- 30.09.10р. можливі зміни початку сеансів, довідки за тел.47-50-81