Наркоторгівля в Житомирській області людям жити не дає: лугинські «парні» не змогли довезти до Києва 13 кілограмів марихуани

Новини Житомира на Репортері:на початку вересня працівники міліції Лугинського РВ УМВС України в Житомирській області на автодорозі Київ-Ковель затримали автомобіль, у салоні якого двоє жителів міста Коростеня перевозили понад 13 кг наркотичної сировини, за висновком експертів, марихуани. Як пояснили затримані, небезпечний товар вони придбали поблизу с. Червоної Волоки Лугинського району для… власного споживання.

Відносно вказаних громадян порушена кримінальна справа за зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах і в найближчому майбутньому їх буде притягнуто до кримінальної відповідальності, повідомляє ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Ще один випадок зберігання наркотичних засобів було виявлено 20 вересня в с. Путиловичі цього ж району. Там місцевий житель зберігав близько півкілограма наркотичної сировини також, як він пояснив, для власних потреб. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи та притягнення останнього до відповідальності згідно із чинним законодавством.