Новини Житомира на Репортері: Ірина Синявська штурмуватиме крісло житомирського міського голови від ХДС

Бюлетень кандидатів на пост житомирського міського голови обіцяє бути довгим. Про свою участь у виборах мера міста не заявляв тільки лінивий. В цьому списку нинішній і колишні мери, голови депутатських фракцій міськради, очільники обласних штабів політичних партій. В цей різношерстий список «затесався» навіть один журналіст. Звичайно ж, усі вони знають як зробити Житомир найбільш процвітаючим містом в Україні…

Про свої «види» на крісло мера Житомира заявила і Ірина Синявська, яка з 2006 по 2008 рік керувала Житомирською обласною радою. Після скандального звільнення з цієї посади, Синявська зайнялася громадською діяльністю, сформувавши громадське об’єднання « Житомирська ініціатива». Звичайно ж, уся діяльність цієї організації полягала у виявленні та висвітленні, на переконання Ірини Синявської, корупційної діяльності новообраного керівництва обласної ради на чолі із БЮТівцем Віталією Французом.

Сьогодні ж, Синявська йде на вибори мера Житомира, пообіцявши зареєструватися кандидатом у мери міста згідно визначеного законодавством терміну.