Новини Житомира на Репортері: Житомирський виконком шукає гроші на ще один лежачий поліцейський…

Як житомирські водії їздять вулицею 1-го Травня, знають усі. Складається враження, що будь-яка пряма дорога у Житомирі сама по собі являється швидкісною… Особливо там, де ще й покладений нормальний асфальт. Вулицею 1-го Травня в Житомирі теж «літають», причому мало хто звертає увагу та те, що за адресою 6-а, на проїжджу частину дороги часто можуть вибігати школярі, адже у тому районі знаходиться ЗОШ №21.

На рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради сьогодні було винесено рішення дозволити встановити елемент примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки на потенційно-небезпечній ділянці дороги по вулиці 1-го Травня 6-а.

Рішення було підтримано. Ось тільки грошей міська рада на його реалізацію поки не знайшла. Виявляється, так званий «економ-варіант», а саме – встановлення «горба з асфальту» у цьому місці не дозволяють технічні вимоги, та ще й не зовсім солідно в центрі міста створювати непривабливі «асфальтні поліцейські». З іншого боку, щоб облаштувати справжній лежачий поліцейський потрібно віднайти цілих 15 тисяч гривень, яких міська рада поки не передбачила.

Тому рішення про необхідність встановити біля 21-ї школи пристрій примусового зниження швидкості було прийнято. Коли його виконають, наразі, невідомо…

Джерело: Reporter.zt.ua