Новини Житомира на Репортері:в самому центрі Житомира продаватимуть квитки на автобус! (відео, фото)

На кінцевій зупинці житомирського трамваю, тій, що на площі Перемоги, відтепер можна буде придбати квитки на автобус по усім напрямкам України. Навіть на автобусні маршрути інших областей держави, наприклад, «Бориспіль-Львів».

Вся справа у тому, наші житомирські авто перевізники нарешті вирішили легалізувати свій бізнес та працювати у рамках чинного законодавства. Сьогодні зранку на тій же кінцевій зупинці трамваю відбулося урочисте відкриття диспетчерсько-касового пункту з міжстанційного продажу квитків.

Були присутні авто перевізники, керівництво компанії-натхненника цього відкриття ТОВ «Компанія Житомиравтотранс», заступник голови ОДА Володимир Дебой, ну і, чимало місцевих журналістів.

Як завжди буває на подібних заходах, спочатку виступив представник від влади та повідав присутнім, яких зусиль коштувало владі та підприємцям відкриття цього пункту продажу квитків. Неодмінними плюсами такого рішення В. Дебой називає легалізацію перевезень у Житомирі, покращення сервісу для покупців квитків з огляду на зручне розташування площі Перемоги, перспективу для перевізників, які відчуватимуть стабільність роботи у правовому полі.

Отож, стрічку перерізали, перший квиток придбали. Як то кажуть, у добру путь…

Дивіться відео з відкриття:

Джерело: Reporter.zt.ua