Партія Регіонів заявляє, що «Будує нову країну»

Новини Житомира на Репортері:під самий кінець робочого тижня, а саме у п’ятницю о 17 годині, у приміщенні Житомирського телецентру відбулися обласні збори Партії Регіонів. Зал телецентру не зміг умістити усіх присутніх на заході членів ПР – з’їхалися ж із усієї області. Ті, кому не вистачило місця – стояли у проходах.

Головною метою зібрання стало обговорення і схвалення загальнопартійної виборчої платформи, в яку покладено нову економічну модель, розроблену партією. Обласні збори нині правлячої партії у ці дні відбуваються у всіх областях України. Напередодні, 9 вересня, в Києві у приміщенні міжнародного виставкового центру відбулися Національні збори Партії Регіонів.

Під час обласних зборів регіоналів області не обійшлося без підбиття перших підсумків роботи нової влади. Губернаторові Сергію Рижуку було чим вихвалятися – за його словами, протягом першого півріччя область зуміла увійти в число лідерів по Україні, посівши третє місце за показниками динаміки соціально-економічного розвитку, на 332% зменшилась кількість безробітних. Зайнятість працездатного населення в основному збільшилася завдяки розширенню промислового виробництва, рівень якого зріс на 10,2 відсотки.

Пожвавленню житлового будівництва сприяло введення в експлуатацію 102 тисяч квадратних метрів житла, що в 4,2 рази більше за аналогічний період минулого року. Фінансування галузі охорони здоров’я зросло до позначки у 74,2 мільйонів гривень, область повністю забезпечена інсуліном та іншими медикаментами. Збільшенню темпів соціально-економічного розвитку сприяв ріст інвестицій в основний капітал – 1,4 мільярди гривень, що удвічі перевищує попередній показник.

Стратегічні завдання, які ставить перед собою команда Януковича на Житомирщині – відродження сільського господарства, модернізація галузі ЖКГ та забезпечення області високоякісною питною водою.

Отож, побачимо, наскільки вдалою буде реалізація усіх запланованих і заявлених кроків нової влади на Житомирщині…

Альбом: Политика Житомира

Источник: Reporter.ZT.ua