Сергій Пашинський: теперішня байдужість суспільства може наробити лиха у майбутньому…

Новини Житомира на Репортері:сьогодні вдень чергову прес-конференцію для житомирських ЗМІ провів народний депутат від БЮТу Сергій Пашинський. Приводом для спілкування з житомирською пресою як завжди стало бажання висвітлити останні події політичного життя країни, в надії прорвати інформаційну блокаду, яка вже захопила центральні інформаційні канали, в той час коли Янукович в Європі клянеться, що в Україні існує свобода слова. Нардеп каже, що сьогодні дійшло до того, що висловитися і бути впевненим, що тебе почують, можна лише через місцеві ЗМІ.

Отож, основні тези для мешканців Житомирської області від С. Пашинського:

1.Фальсифікація виборів готується на рівні державних органів влади, робиться все для того, щоб унеможливити контроль за виборами збоку опозиції, саме тому громадська позиція кожного із нас, є запорукою недопущення запрограмованих владою сценаріїв.

2.Сьогодні ми бачимо абсолютно жахливу ситуацію, коли такі «люди-білборди», як Тігіпко та інші, внаслідок дорогих рекламних кампаній, завойовують довіру людей, протягуючи у місцеві та обласні ради відвертих корупціонерів та казнокрадів. Якщо громадяни вважають, що це їх не стосується, вони жорстоко помиляються.

3.Ми недооцінюємо ситуацію, яка сьогодні відбувається у державі. Якщо ми дамо сьогодні слабину, по відношенню до усіх безчинств, які творить нинішня влада, завтра люди зникатимуть сотнями, тисячами, як це було у 37-му році. (так прокоментував нардеп ситуацію зі зникнення харківського журналіста та байдужому ставленні громадськості до цього факту).

За словами Сергія Володимировича, теперішня «демократична» влада, відчуваючи невпевненість перед місцевими виборами, внаслідок своєї антисоціальної політики, яка йде в розріз із передвиборчими обіцянками Януковича, може вдатися до таких кроків, що навіть Кучмі і не снилося…