ШОК!!! В Житомирській області на дорогах масово гинуть люди

Новини Житомира на Репортері:минулий тиждень став «чорним» за статистикою загиблих на дорозі в Житомирській області. Тільки уявіть собі: в 16-ти дорожньо-транспортних пригодах загинуло 9 людей, 18 отримали тілесні ушкодження. Найстрашніше те, що почастішали аварій, у яких гине більше однієї людини.

Ще не вщухли спогади про жахливу трагедію в Житомирі на вулиці Старовільській, коли три людини загинули в салоні автомобіля «АУДІ». І ось нове лихо – у Малинському районі поблизу села Новоселиця дорога забрала ще три людські життя. Ковельська траса, яку в народі називають «варшавкою» після реконструкції дозволяє «притопити» педаль газу. Багато спраглих за нормальною їздою по рівній дорозі водіїв так і роблять.

Причини цієї жахливої аварії, яка трапилася наприкінці минулого тижня ще з’ясує слідство. Наразі ж, за інформацією УДАІ УМВС відомо, що 28-річний водій автомобіля Мерседес, мешканець міста Вишневе, Києво-Святошинського району, Київської області, рухаючись в напрямку Києва з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Мазда CX-7, під керуванням 46-річного мешканця Малина.

Після зустрічного удару Мерседес з’їхав в лівий по ходу руху кювет, де загорівся. Внаслідок ДТП водії двох машин та один пасажир автомобіля Мазда загинули на місці пригоди…