ШОК!!! Житомирські водії масово «давлять» пішоходів

Новини Житомира на Репортері:в Житомирі за останні дні трапилося декілька резонансних наїздів на пішоходів. 24 вересня по вулиці Східній, 45-річний житомирянин, на ВАЗівській «дев’ятці» збив двох 9-річних хлопчиків, які перебігали проїзну частину зліва на право відносно руху автомобіля. Можливо, водій і встиг би й зреагувати, але хлопчаки вибігли на дорогу із-за корпусу зустрічного тролейбуса. Внаслідок ДТП, малолітні отримали тілесні ушкодження та доставлені до реанімаційного відділення медичного закладу.

Інший не менш резонансний випадок трапився 26 вересня о 6-30 ранку на вулиці Героїв Пожежних, в районі неурегульованого перехрестя з провулком 1-м Піонерським. Про цю вулицю варто сказати окремо: рівна пряма дорога, гарний асфальт спонукають водіїв до агресивної їзди.

Найбільш поширене порушення правил дорожнього руху на цій вулиці – перевищення швидкості. І це незважаючи на те, що обабіч дороги знаходяться будинки приватного сектору, а сам район – густонаселений.

Так ось, водій автомобіля ВАЗ-2101, 19-річний житомирянин, в таку ранню пору збив 80-річну жінку, особа якої встановлюється. Внаслідок ДТП, бідолашна жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла в кареті швидкої медичної допомоги.