Школярі 16 та 28 школи у Житомирі отримали нове футбольне поле

Новини Житомира на Репортері:17 вересня 2010 року відбувся перший товариський матч між командами ЗОШ№16 та ЗОШ№28 на відновленому футбольному полі. Право на друге життя майданчик для футболу отримав завдяки команді Віри Шелудченко «Рідне місто».

Майданчик для гри у міні-футбол, де постійно тренуються учні двох шкіл – ЗОШ №16 та ЗОШ №28, не ремонтувався уже понад 10 років. Два поля здобули право на друге життя: тут знову тренуються майбутні футболісти Житомира.

На спортивному майданчику відновлено огорожу, яка була на 80% зруйнована, встановлені нові футбольні ворота, вирівняно саму площадку. Усе це зроблено представниками команди «Рідне місто» спільно з батьками, педагогічними колективами шкіл та працівниками ПП «ВЖРЕП-4».

«Я дякую моїй команді «Рідне місто», які доклали максимум зусиль, щоб відновити ці поля. З вами, житомиряни, ми будемо творити місто разом. Мені приємно бачити тут молодих футболістів та вболівальників, учнів наших шкіл. Молодь – це наше майбутнє. Нехай вони грають у футбол, виховують свій спортивний дух і ведуть здоровий спосіб життя. Я дякую усім, хто долучився до відновлення футбольного поля, бо це наша спільна справа», – зазначила на відкритті міський голова Віра Шелудченко.

У відновлення майданчиків вкладено 20 тис. грн. Крім цього силами «Рідного міста» було упорядковано прилеглу територію: поблизу встановлено лавочки та урни для сміття.

Діти, звичайно, випробували поле ще до офіційного перерізання стрічки. Проте 17 вересня 2010 року відбувся перший товариський матч між командами ЗОШ№16 та ЗОШ№28 на честь офіційного відкриття відновленого майданчика. По закінченню матчу переможці отримали подарунки від організації «Рідне місто», а також грамоти від міського голови Віри Шелудченко.

Альбом: Освіта Житомира
Альбом: Освіта Житомира