У Житомирі перед самим стартом виборчої кампанії Шелудченко відмінила двоставковий тариф на теплопостачання

Новини Житомира на Репортері:сьогоднішнє засідання виконкому житомирської міської ради поставило крапку у питанні способу подальших розрахунків житомирян за тепло – з 1 жовтня 2010 року житомиряни платитимуть за послуги з теплопостачання за одноставковим тарифом. Це означає, що мешканці платитимуть за тепло лише в опалювальний період.

Двоставковий тариф діяв у місті Житомирі з жовтня 2003 року. 7 років житомиряни платили влітку так звану щомісячну «абонплату». А в опалювальний період розраховувалися за теплопостачання згідно з показниками теплових лічильників. Цікаво, цей період припав на мерську каденцію нинішньої житомирської градоначальниці Віри Шелудченко. Рішення про відміну двоставкового тарифу визріло перед самими виборами.

– Коли ми отримуємо послугу, наприклад, газопостачання, то оплачуємо її по показниках лічильника, ніякої абонплати ми не сплачуємо. Теж саме має бути і в послугах теплопостачання. У неопалювальний сезон ніяких нарахувань за теплову енергію не повинно бути”, – передає думку Віри Шелудченко управління по зв’язках із громадськістю Житомирської міської ради.