Від армії не сховаєшся: житомирських призовників приписують до призовної дільниці

Новини Житомира на Репортері:1-го жовтня в Житомирі стартує призовна кампанія. Бажаючі служити у лавах української армії житомирські юнаки вже встигли «відмітитися» у призовних комісіях «рідного» житомирського військкомату. Усім їм на початку цього місяця поприходили повістки з точно указаним місцем і часом, куди потрібно з’явитися.

Для тих, хто не горить бажанням захищати Вітчизну, сьогодні особливо спекотна пора. Потрібно або кудись схватися, або ж якісно закосити, щоб ніякий військкомат не мав жодних претензій. Для військкомату теж веселі часи, адже треба виконати кількісний план призову.

Одночасно військкомат повинен думати і про наступний призов, який пройде наступної весни. Вагомий крок для цього сьогодні вже зроблено – виконком житомирської міської ради зобов’язав керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, директорів навчальних закладів, начальників ЖЕКів до 1-го грудня 2010 року надати у Житомирський об’єднаний міський військовий комісаріат списки громадян, які підлягають приписці до призовної дільниці.

Крім цього було вирішено провести приписку громадян 1984 року народження за місцем їх постійного та тимчасового проживання до призовної дільниці міста Житомира за адресою: вул. Маршала Рибалка, 21.

Джерело: Reporter.zt.ua