Віталій Француз зізнався, що регулярно читає пресу політичних опонентів

Новини Житомира на Репортері:Голова Житомирської обласної ради Віталій Француз зізнався студентам інституту філології та журналістики ЖДУ ім. І. Франка, що не читає партійної преси, яку випускає його політична сила БЮТ. Мовляв, те, що пишуть його однопартійні Віталій Йосипович і так знає. А ось політичну пресу опонентів – читає регулярно, щоб бути у курсі справ, робити свої оцінки передбачати можливі дії своїх політичних конкурентів.

– Якщо я читаю, що «95-й квартал» продали одній відомій особі з провладного табору, залишивши Зеленському 0,01 відсотка акцій, і якщо опоненти кажуть, що зміст жартів цієї передачі від цього не зміниться, то я, обов’язково, подивлюся наступний випуск цієї програми, та зроблю власні висновки, – говорить з кафедри 101 аудиторії філфаку голова житомирської обласної ради.

За його словами він особисто цінує тяжкий труд журналістів, толерантно ставиться до усіх точок зору, навіть до критики у свій бік, адже «для когось ця стіна здається коричневою, а комусь жовтою». Чого не терпить голова облради – так це завідомо замовних публікацій, які являють собою технології чорного піару і до журналістики не відносяться взагалі. Журналістам, які заробляють на життя, не гребуючи подібною «падаллю», Віталій Француз руки не подає.

Зустріч голови облради з студентами філфаку, а якщо точніше – майбутніми журналістами, відбулася вперше. Спілкування проходило у форматі запитання-відповідь. Деякі студенти зізнавалися, що дуже раді приходу Віталія Йосиповича, оскільки замість цієї філософської зустрічі, за розкладом мало б бути практичне заняття…

Альбом: Политика Житомира
Альбом: Политика Житомира
Альбом: Политика Житомира