Як багатостраждальний сквер на Соборному майдані «ліпили» в останній момент…(вiдео)

Новини Житомира на Репортері:в Житомирі нарешті відкрили сквер на Соборному майдані, реконструкція якого тривала більше року. Весь цей час територія скверу була огороджена величезним парканом, і житомиряни гадали, що ж там такого грандіозного «напроектували власті» спільно з будівельниками.

Як виявилося – все доволі скромно… Замість роздовбаного асфальту – тротуарна плитка, нові лавочки та ліхтарі. По центру – клумба. Одразу ж виникло питання: чому більше року робили те, що можна було реконструювати за декілька місяців?

Але організатори реконструкції скверу на Соборному майдані змогли перевершити і це збентеження автора цих рядків, коли стало зрозуміло, що будівельники не встигають завершити усі роботи до часу офіційної здачі об’єкту. Призначена на 16:40 церемонія відкриття скверу була перенесена на без десяти шість. За цей час будівельники з останніх сил закінчували монтаж тротуарної плитки, згрібали купи вже непотрібного цементу, грузили на вантажівки піддони та будівельні інструменти.

Стомлені будівельники на запитання, чому вони, як ті погані студенти, які вчать весь екзамен в останню ніч, за п’ятнадцять хвилин перед відкриттям скверу, намагаються закінчити роботу, коли у них на це було більше року, саркастично жартують, нагадуючи минулорічну ситуацію із відкриттям фонтану, який теж запускали у останній момент. Кажуть, що такі питання краще задавати начальникам, а не їм.

Начальник комунального господарства міської ради Віталій Шевчук, присутній на відкритті оновленого скверу, на запитання Reporter.ZT.ua, чому не вистачило цілого року і все робиться в останню секунду, від коментарів відмовився…

Источник: Reporter.ZT.ua