Як нагороджували Володимира Шинкарука і Валентина Острожинського (відео)

Новини Житомира на Репортері:депутати обласної ради під кінець своєї каденції розщедрилися на нагороди. Так, під час засідання 26 сесії обласної ради п’ятого скликання Почесною відзнакою «За заслуги перед Житомирщиною» були нагороджені відомий діяч культури і мистецтв, поет, письменник, виконавець Володимир Шинкарук та колишній партійний функціонер, людина, з якої, за словами Сергія Рижука вся житомирська влада в свій час вчилася умінню мудро керувати областю і здатності гідно тримати себе на людях – Валентин Острожинський.

Як стало відомо сайту Reporter.ZT.ua (Репортер Житомира)-Валентин Острожинський сказав, що ця нагорода для нього найважливіша, адже вона йому презентована за його скромні досягнення перед Житомирщиною. Острожинський також зауважив, що йому вдвічі приємніше отримувати цю нагороду разом із Володимиром Шинкаруком – людиною, яка зробила величезний внесок у розвиток рідного краю.

Володимир Шинкарук каже, що неабияк хвилювався під час нагородження, адже йому дуже приємно, його скромні досягнення так високо оцінені саме його земляками, тут, вдома, на обласному рівні. Володимир Федорович пообіцяв усім присутнім і надалі віддавати свої знання і сили на користь рідного краю, рідної Житомирщини.

Альбом: Политика Житомира

Альбом: Политика Житомира

Источник: http://www.reporter.zt.ua/