Які фільми покаже Житомирський кінотеатр Франка наступного тижня

Новини Житомира на Репортері:З 17 по 23 вересня у кінозалі Житомирського кінотеатру імені Івана Франка демонструватимуться так стрічки:

«Кішки проти собак: помста Кітт Галор»(11.10,12.50)

Відставний поліцейський пес Діггс повинен знайти і знешкодити Кітті Галор – саму підступну злодійку зі світу домашніх тварин. Діггсу належить битися з Кітті і перешкодити її прекрасному плану захопити владу над усім світом!

“Карате Кід” (14,35,17.00)

В одній із шкіл з’являється новенький – тинейджер на ім’я Деніел. Він прибув з східного узбережжя разом із своєю матір’ю. Нелегко завести друзів на новому місці, де ти нікого не знаєш, а тим паче в школі, де заправляє жорстока банда каратистів.
Не дивлячись на їх юний вік, члени банди дуже небезпечні. Вони називають себе Кобрами і жорстоко «жалять» кожного, хто їм недовподоби. В списки неугодних потрапляє і Деніел після того, як він знайомиться з колишньою дівчиною главаря Кобр. Кобри відлупцювали новенького. Деніел прагне помсти і в той самий час хоче справити враження на свою нову подругу. Він звертається до майстра східних єдиноборств Мійаги с проханням навчити його карате…

“Нестримні “(19.25,21.10)

Групі елітних найманців поставлена задача: знайти та знищити диктатора однієї із країн Південної Африки, що тероризує весь регіон. Однак, з початком місії члени команди розуміють, що навкруги лише обман та зради, а їх використовують в своїх цілях як гарматне м’ясо, розхідний матеріал. Але у них свої плани. Вони рятують світ по своєму. Адже вони – найкращі з найкращих!

Можливі зміни початку сеансів, дов. за тел.47-50-81