Галина Ніколус: військові офіцери зроблять усе можливе, щоб забезпечити достойне життя як для своєї родини, рідних і близьких, так і для усього Житомира!

Сьогодні українське військо переживає нелегкі часи. З телеекранів час від часу лунають повідомлення про незадовільне забезпечення армії, її складний матеріально-технічний стан. Разом із тим жодного разу ми не почули скарг самих військових – в таких умовах вони не лише виживають, а й на високому рівні забезпечують захист нашої держави від ворожого нападу.

Як живеться родинам військових знають краще за усіх їх дружини, які разом зі своїми чоловіками на рівні переносять всі складнощі військової служби.

Сьогодні наша розмова із дружиною офіцера, кандидатом у депутати Богунської районної ради від 15 виборчого округу (93-94 дільниця)

Галиною Ніколус

.

– Отже, Галино Федорівна, чому ви вирішили долучилися до «Команди «За СВОЇХ!»? Мабуть ви якось пов’язані з армією!

– Я дружина військовослужбовця. Мій чоловік проходить військову службу в Житомирській військовій частині А 0281. Члени моєї родини та сім’ї чоловіка військові – підполковники у відставці. На початку цього року познайомилися з Олександром Тараном, який розповів нам про необхідність створення громадської організації, яка б захищала права людей у погонах, офіцерів запасу. Я підтримала цю ідею, оскільки на собі відчуваю усі тяготи на нелегку долю дружин військовослужбовців. Я вирішила що треба, у першу чергу, підтримати жінок, які волею долі виявилися пов’язані з армією.

– Які складнощі сьогодні відчувають родини військовослужбовців Житомира?

– Головна проблема – ми не забезпечені житлом. До того ж практично уся сімейна робота лягає на плечі жінок. Специфіка служби примушує чоловіка бути постійно на роботі. Жінці ж потрібно дбати про дитину, забезпечувати сімейний затишок. Зробити це складно, проживаючи у гуртожитку… Наприклад, гуртожиток в якому поживає моя родина був збудований у 1936 році і з того часу жодного разу капітально не ремонтувався.

– Наскільки потрібною у Житомирі є організація офіцерів запасу?

– Військові – дисципліновані, активні і головне – порядні люди. Вони живуть і працюють за законами порядку, честі та гідності, які переносять і у цивільне життя. Вони зроблять усе можливе, щоб забезпечити достойне життя як для своєї родини, рідних і близьких, так і для усього міста.

– Ви йдете у депутати до Богунської районної ради. Які проблеми вашого виборчого округу турбують Вас найбільше і що можна зробити для їх вирішення?

– Можна сказати, що я живу у найбільш спальному районі Житомира – Корбутівці. Найбільше турбує, що окрім розважальних закладів, де продається пиво та інші спиртні напої молоді немає куди і піти. Уся спортивна інфраструктура практично знищена. Потрібно будувати не лише дитячі, а й спортивні майданчики, які будуть розвивати моторику дітей, сприяти їх фізичному розвитку.

Існують проблеми з освітленням вулиць, періодично трапляються пориви водогінних та теплових мереж. дороги розбиті як і у всьому місті. Такі глобальні питання належать більш до компетенції міської ради. Я ж, як кандидат до Богунської райради особливу увагу приділяю питанням материнства, дитинства, сімейного виховання.

– Всі говорять про дороги і про освітлення. Чому ж нічого не робиться?

– Тому що влада не бажає працювати. Точніше немає людини, або людей, які б навели порядок у владі, примусили працювати усіх – від прибиральниць ЖЕКу до керівників управлінь та заступників мера.

– Так чому ж все-таки потрібно підтримати «Команду «ЗА СВОЇХ!»?

– Військові – надійні захисники сім’ї та вітчизни. Так є із покоління у покоління! Вони були є і будуть відповідальними за свої рішення і завжди досягають достойного результату!

Альбом: Политика Житомира

Галина Ніколус знає, що там де військові – там порядок!

Автобіографія:

НІКОЛУС ГАЛИНА ФЕДОРІВНА

Народилась 9 квітня 1980 року в м. Лисичанськ Луганської області. Громадянка України.

З 1987 по 1997 рр. навчалась в СШ № 7 м. Лозова Харківської області.

З 1997 по 2002 рр. здобула освіту за фахом «магістр-електрик» в Українській Державній Академії залізничного транспорту.

З 2004 по 2006 рр. працювала оператором поштового звя’зку на підприємстві «Укрпошта» в м. Житомир.

З 2004 по 2006 рр. навчалася в Житомирському Державному Технологічному Університеті за фахом «Облік та аудит».

З 2007 по 2008 рр. працювала в фінансовій компанії м. Харків.

З 2008 по 2009 рр. займала посаду директора кредитної спілки м. Житомир.

З 2009 року працюю директором ломбарду м. Житомир.

Одружена. Маю доньку. Судимостей не маю. Активний учасник громадської організації офіцерів запасу «Команда « ЗА СВОЇХ!».

Джерело Reporter.zt.ua