Микола Скрицький, військовий пенсіонер, офіцери запасу з «Команди «За СВОЇХ!»: офіцери запасу принесуть місцевій громаді Житомира більше користі. ніж усі інші партії разом узяті!

Микола Скрицький, військовий пенсіонер, звільнився з лав збройних сил України у званні прапорщика. В «Команду «За СВОЇХ!» прийшов за переконаннями – каже, що вже набридло, коли трудящими, розумними людьми, людьми честі керують безпринципні особи, яким у свій час вистачило нахабства пролізти у владу.

Микола Антонович – кандидат у депутати Житомирської міської ради по мажоритарному округу №11. Каже, що як інші кандидати не латає виборцям за свої гроші дахи їх будинків та не будує дитячих майданчиків. На це кандидат грошей немає. Але переконаний, що такими передвиборчими подачками ситуацію у Житомирі не зміниш.

– Кандидат за свої гроші не повинен робити роботу комунальних служб. Це є обманом виборців і може кваліфікуватися як владний безлад, – говорить Микола Скрицький. – Потрібно щоб був порядок у сфері оподаткування, щоб усі необхідні роботи робила влада міста через управління комунального господарства. Тоді і буде видно справжню роботу влади. У разі свого походження у міську раду буду відстоювати права військових пенсіонерів та усіх громадян, які будуть потребувати моєї допомоги, як депутата. Хоча, зрозуміло, що одному буде складно досягнути бажаного результату. Тому треба щоб пришла команда однодумців, команда нових людей, які своєю доблесною службою на благо Вітчизни завоювали собі це почесне право.

– Як представники доволі потужного об’єднання офіцерів запасу Житомирщини – «Команди «За СВОЇХ!», чим би ви могли стати корисним міський громаді Житомира?

Я не підприємець і не буду лобіювати власних бізнесових інтересів. Оцінюючи специфіку військової служби я знаю, наскільки ефективно працювати у команді. Якщо поставлено завдання – його треба виконувати. Саме тому я знаю, офіцери запасу з «Команди «За СВОЇХ!» принесуть місцевій громаді Житомира більше користі ніж усі інші партії разом узяті!

Як спеціаліст із автотранспорту я бачу ефективні шляхи вирішення проблем транспортної галузі міста, у першу чергу – у сфері дотримання безпеки пасажироперевезень. Як вирішити цю проблему? Дуже просто! Потрібно створити загальні стоянки для автотранспорту, який перевозить людей. Обслуговування автобусів мають здійснювати незалежні механіки та лікарі. Це одразу зніме усі можливості приватних підприємців економити на безпеці пасажирів, допускаючи до маршруту транспорт з технічними проблемами.
Крім цього особисто я буду відстоювати розробку більш зручної схеми руху міських маршруток, які не забезпечують потреб жителів околиці міста. Щодо міського електротранспорту – головне завдання депутатів наступного скликання – запустити тролейбус на Малікова.

– Як бачимо, у Житомирі створюється настільки потужна організація офіцерів запасу, яка вже у найближчому майбутньому може отримати підтримку у всіх державі. На Вашу думку, чому офіцери запасу раніше не спромоглися на таке об’єднання?

– На мій погляд, офіцери до останнього чекали зі сторони держави розуміння та підтримки. Чекали, що держава вирішить питання забезпечення військовослужбовців житлом. Час іде, а нічого не змінюється. Тому ми військові пенсіонери вирішили спробувати змінити цю ситуацію. Ми все життя виконувати накази наших командирів, якими керували керівники держави. Можливо, не завжди ті люди, які треба ставили нам ці задачі, які ми завжди виконували.

Зараз ми, військові пенсіонери, маємо право на участь у політичному житті країни. За нами величезний управлінський досвід, уміння приймати вірні рішення в складних умовах. Могти і нічого не робити для свого дому, рідного міста, ще більший злочин ніж робити те, що не умієш!

Альбом: Политика Житомира

Микола Скрицький переконаний, що могти змінити життя Житомира на краще і нічого не робити – значить бути співучасником того безладу, який сьогодні відбувається…

Автобіографія:

Скрицький Микола Антонович

Народився 17 грудня 1963 року в с.Теньківка Червоноармійського району Житомирської області в сім’ї селянина.

З 1971 року по 1981 рік навчався в загальноосвітньої школі с. Темківка. По закінченню школи навчався в ДТСАФ. В 1982 році був призваний до лав Радянської Армії, службу проходив в Угорщині. Після демобілізації працював водієм.

В 1986 році навчався в Бердичівській школі прапорщиків і продовжив службу в армії до 2006 року. Звільнився з Лав ЗС України за вислугою років з правом на пенсію.

В 1988 році приймав участь в ліквідації аварії на Чорнобильської АЄС.

Одружений,маю доньку – 1986 року народження та сина – 1992 року народження.

Учасник житомирської громадської організації офіцерів запасу “Команда «За своїх!» .

Судимостей не маю та до кримінальної відповідальності не притягувався .

Джерело Reporter.zt.ua