Новини Житомира. Леонід Антонюк: Так як мене остаточно не звільнено з МНС і я відстоюю свої права у судах, як військовослужбовець, не маю право перебувати у жодній із партій

Леонід Антонюк – відома у Житомирі людина. Балотується на пост Житомирського міського голови від Аграрної партії, членом якої він не є. Як виявилося, Леонід Антонюк ще й досі перебуває у «підвішеному стані» – йому не видано трудової книжки, його офіційно не звільнено у запас, а отже генерал не може розраховувати на належний соціальний захист. Як бачимо, проблеми із захистом людини у формі існують не лише у рядового, а у генералів.

Леонід Антонюк: «Сьогодні я військовослужбовець, і не маю право бути у жодній партії. Хоча я і не працюю на службі. Моя справа находиться у судових тяганинах. Я зараз відстоюю свої права у судах і добиваюсь свого повернення на роботу в МНС. Так сталося, що у 2004 році помаранчеві зробили усе для того, щоб звільнити мене з роботи. Тому я сьогодні і не пенсіонер і не співробітник МНС. Мені до сих пір не видано трудової книжки та не проведено розрахунків при звільненні.»

– Чому Ви все таки вирішили повернутися у політику?

– Сам я позапартійний, проте Аграрна партія висунула мене кандидатом на посаду Житомирського міського голови. Зареєструвався я майже в останній момент, оскільки взагалі не планував йти у політику. Але люди, які мене добре знають порадили мені йти у мери, так як достойних кандидатів на цю посаду вони сьогодні не бачать.

– Чи доцільно, на Вашу думку, офіцерам йти у владу?

– Звичайно. Нещодавно я познайомився із представниками громадської організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!». І я побачив, що це люди, які забуті державою, забуті, на жаль, і людьми. Це молоді сильні люди, які звикли до дисципліни, порядку, які мають відповідальність, тому що вони давали присягу на вірність нашій державі. Сьогодні ж вони залишилися звільненими у запас і у молодому віці можуть ще багато доброго зробити громаді, своїм сім ям.

Під час служби у них було небагато часу на облаштування сімейного побуту, ще й держава не забезпечила їх достойним житлом. Сьогодні військовослужбовці від рядового до полковника, які є працівниками міліції, СБУ, пожежної охорони, ДСО, МНС, не мають житла. І мені як генералу сумно за те, що вони віддали свою молодість службі, а сьогодні після звільнення у запас практично викинуті напризволяще.

Саме тому, коли я зустрівся із представниками «Команди «За СВОЇХ!», поспілкувався з ними, побачив їхній настрій, почув їхні ідеї та пропозиції щодо покращення соціальних умов військовослужбовців та офіцерів запасу, я одразу ж зрозумів, що ця Команда працюватиме не тільки для своїх, а й на благо усіх житомирян та наведе порядок.

– Ваші подальші плани?

– У подальшому я буду продовжувати працювати з усіма громадськими організаціями від яких буде користь громаді.

Військовослужбовці молоді, сильні дисципліновані люди. Тому я бачу офіцерів не тільки депутатами міської обласної рад, а й на посадах у виконавчій гілці влади. Ці люди знають як працювати, як організовувати роботу, як вислухати людину, як допомогти.

На жаль, у житомирській владі немає порядку та дисципліни. Чому у нас сьогодні комунальні підприємства міста, ЖЕКи, водоканал, теплокомуненерго вибираються мера? Крім них ще ж є військовослужбовці, медики, вчителі, пенсіонери, ветерани Великої Вітчизняної Війни, воїни-інтернаціоналісти, молодь, які можуть принести ще більше користі місту ніж ті, кого ми сьогодні бачимо у владі.

Я упевнений, що за деякий час ми прийдемо до влади надовго і покажемо на що ми здатні. Тому я звертаюся до усіх військовослужбовців, пенсіонерів, афганців, чорнобильців, силових структур СБУ МВС підтримати звання офіцера, військового, прийти 31 жовтня на вибори та віддати свій голос за кандидата на пост Житомирського міського голови Леоніда Антонюка та нашу Команду!

Альбом: Политика Житомира

Леонід Антонюк переконаний, що порядок у місті зможуть навести лише сильні, дисципліновані люди!
Новини Житомира на Репортері

Reporter.zt.ua