Новини Житомира .Віталій Мельничук спілкується зі своїми виборцями через “контакт”…

Сьогодні Інтернет – це можливість знайти відповідь на будь-яке запитання, і не лише із розміщених там статей, а безпосередньо обмінюючись інформацією з іншими людьми. Допомагають у цьому соціальні мережі, які набули величезної популярності. Насамперед, це – неформальне спілкування та доступність діалогу з людьми різних інтересів та форм зайнятості.

Чи мають можливість житомиряни звернутися із запитаннями в зручний для них час до кандидатів у депутати або на посаду міського голови і, головне, швидко отримати відповідь? Мабуть, ні. І не тому, що немає відповідних для цього засобів. Як правило останні не ідуть на діалог, спілкуючись із виборцями лише на агітаційних зустрічах.

– Небажання влади вирішувати елементарні питання людей розширює прірву у стосунках між владою Житомира та його жителями, – впевнений кандидат на посаду Житомирського міського голови Віталій Мельничук.

Аби прокласти «міст через цю прірву», два тижні тому Віталій Мельничук відкрив Інтернет-приймальню, яка знаходиться на форумі його сторінки в «Одноклассники.ru» та «Вконтакте». і з того часу до Віталія Мельничука щодня надходять запитання, на які кандидат на посаду міського голови надає відповіді.