Олександр Ізюмов: Лише офіцери запасу здатні розбудувати країну, навести порядок у владі. Вони змусять виконавчі служби виконувати свої обов’язки у повній мірі!

Офіцери запасу йдуть на вибори! Вони вже об’єднали навколо себе найбільш активних військових пенсіонерів та членів їх родин. Вони стомилися довіряти різношерстим політичним силам, які лише обіцяють покращити умови життя та боєздатність української армії та силових структур. Офіцери запасу вирішили створити громадську організацію та самостійно йти на вибори. Їх головна мета – відстояти права людей у погонах!

Наша сьогоднішня розмова із активним представником Житомирської організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» , кандидатом у депутати Житомирської міської ради від 26 виборчого округу (Богунський район) Олександром Ізюмовим.

Після закінчення середньої школи вступив до Полтавського військового командного училища зв’язку імені маршала СРСР Москаленко, яке закінчив у 1989 році. З 1989 року по 1996 – служив у лавах ЗСУ. У зв’язку із скороченням армії звільнився за власним бажанням. З січня 1997 по лютий 2007 року проходив службу в УМВС України в Житомирській області. Вийшов на пенсію у званні підполковника міліції.

– Як ви опинилися у громадській організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!»?

– Після виходу на пенсію переді мною постало питання, чим займатися у подальшому. Адже маю великий життєвий досвід, який можна застосувати на користь оточуючих. Ще у процесі служби у справах довелося познайомитися із Олександром Козловським, який, наразі, є головою міської організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!». Від нього я дізнався, що у Житомирі створюється потужна організація, яка у своїй основі складається із офіцерів запасу. Я зрозумів, що зможу долучитися до їхньої діяльності та стати корисним у справах поліпшення умов життя службовців силових структур, звільнених зі служби, а також усіх житомирян.

– На вашу думку, наскільки актуальною для Житомира є організація офіцерів запасу?

– Звичайно, така організація потрібна. На сьогоднішній день велика кількість офіцерів запасу має значний потенціал, а також усвідомлює відповідальність за свої дії. Ці люди здатні розбудувати країну, навести порядок у владі, вони змусять виконавчі служби виконувати свої обов’язки у повній мірі!

– Вкажіть основні напрямки вашої громадської діяльності, які проблеми Житомира ви оцінюєте як найболючіші?

– Перше! Екологічна ситуація у Житомирі! Ця проблема є основною, адже саме від екології залежить майбутнє наших дітей. Ми будемо сприяти розвитку мережі підприємств, які займаються збором та переробкою побутових відходів, проведемо масштабну роз’яснювальну роботу з населенням. Людям потрібно довести, що ми живемо не тільки сьогоднішнім днем, а й дивимося у майбутнє, у якому житимуть наші діти на внуки. Адже саме від чистоти навколишнього середовища буде залежати їхнє здоров’я та якість життя.

Друге! Сфера захисту праці! Не секрет, що у Житомирі багато незахищених від роботодавців працівників, яким спочатку обіцяють гарні умови праці, а у результаті – обманюють! Незалежно від того, чи стану я депутатом міської ради, громадська організація офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ» буде і надалі допомагати житомирянам вирішувати питання, пов’язані із взаємовідносинами між роботодавцем та найманими працівниками.

Третє! Допомога людям похилого віку! Одиноких та непрацездатних громадян старшого віку, які несправедливо стали найбільш соціально незахищеними у нашій країні, потрібно особливо підтримати у цей складний час. Наразі, вирішується питання щодо надання їм безкоштовної юридичної та матеріальної допомоги.

– Так, чому ж потрібно голосувати за представників «Команди «За СВОЇХ!»?

– Тому що організація офіцерів запасу, яка йде на місцеві вибори від політичної партії «Українські соціал-демократи» – це альтернатива усім іншим політичним силам, які скомпрометували себе в очах своїх виборців недолугою політикою та корупційними скандалами. Ми – інші. Для нас влада не є самоціллю. Наша головна мета – створити у Житомирі і Житомирській області механізми ефективного громадського контролю за діями влади, міських комунальних служб та їх чиновників за рахунок об’єднання військовослужбовців запасу і у відставці всіх силових структур, членів їх сімей, рідних і близьких у боротьбі за свої права.

Альбом: Политика Житомира

Автобіографія

ІЗЮМОВ ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ

Народився в м. Житомир 15 березня 1968 року в сім’ї військовослужбовця. Громадянин України. В 1985 році закінчив средню школу № 26 м. Житомира. За період навчання в школі постійно приймав участь у спортивних заходах та був задіяний в культмасовому секторі.

В 1985 р. вступив до Полтавського вищого військового командного училища зв’язку, яке закінчив 1989 р.

З 1989 року по 1996 р. проходив військову службу в збройних силах на посадах: командир взводу, командир учбового взводу – викладач, командир роти.

З 1997 р. проходив службу в УМВС України в Житомирській області на посадах: оперуповноважений, оперуповноважений в ОВС, старший оперуповноважений в ОВС, начальник відділу, з якої звільнився в 2008 р. за власним бажанням з правом на пенсію.

В 2006 р. закінчив Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.
За період служби в ОВС неодноразово заохочувався керівництвом МВС України.

Одружений, маю двоє дітей.

Безпартійний.

Судимостей не маю до кримінальної відповідальності не притягувався.

Альбом: ""Команда "За СВОИХ!"

Новини Житомира на Репортері

Reporter,zt.ua