Пацієнти Житомирського військового госпіталю дивитимуться супутникові телеканали!

Новини Житомира на Репортері :2 супутникові антени днями були встановлені на дахах лікарняних відділень Житомирського військового госпіталю. Відтепер прооперовані військовослужбовці матимуть нагоду переглядати телепередачі у високій якості зображення.
Раніше військові намагалися «зловити» хоч один канал. Справа у тому, що територія госпіталю знаходиться у низині, куди практично не доходять сигнали аналогового «антенного» телебачення.

Громадська організація офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» спільно із політичною партією «Нова політика» вже більше півроку турбується соціальним захистом військовослужбовців та членів їх родин запропонувала керівництву військового госпіталю дієву допомогу – за кошти організації були придбані дві супутникові антени. Їх вже встановили у двох відділеннях госпіталю.

Начальник травматологічного відділення Житомирського військового госпіталю Микола Ясинчук: “Враховуючи складне матеріально-технічне становище армії, хронічне недофінансування навіть основних її програм, про закупку супутникових антен для потреб госпіталю, ми навіть і мріяти не могли. Організація офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» спільно з партією «Нова політика» зробили нашим пацієнтам справжній подарунок. Ми цінуємо дружбу з нашими колегами, які хоча вже відслужили, але не забувають нас, ефективно допомагаючи поліпшувати матеріально-технічний стан госпіталю реальними справами!”

Заступник голови обласної організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» Геннадій Булковський: “Коли ми дізналися про те, що у відділеннях нашого військового госпіталю ловить лише один телеканал, ми одразу ж вирішили виправити цю ситуацію. По мірі своїх можливостей ми і надалі допомагатимемо наших товаришам по службі, адже розуміємо, наскільки складно сьогодні служити Вітчизні за таких складних матеріально-технічних обставин…”

Дах травматологічного відділення відтепер прикрашає супутникова антена

Альбом: Different

Пацієнти лікарні забезпечені якісним телевізійним сигналом

Reporter.zt.ua