Павленко поведе “Нашу Україну” до Житомирської обласної ради

Новини Житомира на Репортері:2 жовтня Житомирська обласна партійна конференція політичної партії «Наша Україна» затвердила список кандидатів в депутати до Житомирської обласної ради. Список очолив керівник обласного осередку Юрій Павленко.Під час обласної партійної конференції політичної партії «Наша Україна» були затверджені одразу два списки по висуненню кандидатів в депутати до Житомирської обласної ради – за списком та мажоритарною системою.

Першу п’ятірку списку до Житомирської облради очолив лідер обласного осередку Юрій Павленко. Наступні за черговістю місця зайняли: Анатолій Фещенко, Олександр Ющенко, Аліна Коновалова та Володимир Хоров.
Підчас конференції в Житомирі Юрій Павленко сказав, що в процесі підготовки список за останній місяць змінився, зважаючи на те, що деякі партійці вирішили балотуватись від інших політичних сил. Він побажав всім кандидатам перемоги та закликав однопартійців об’єднати всі зусилля задля максимального представлення «нашоукраїнців» в місцевих радах Житомирщини.

В числі мажоритарників за підтримку жителів Житомирської області боротиметься Анатолій Фещенко, якого висуватимуть по Малинському виборчому округу, Катерина Курсон по Анлрушівському району, Василь Чиж по Лугинському, Володимир Білик по місту Бердичеву, Олександр Ющенко по Новограду-Волинському, Микола Клименко по місту Бердичеву, Олексанлр Філінський по Житомирському району. По Житомиру в обласну раду балотуватиметься Петро Рудь.

Reporter.zt.ua