Перший заступник міської організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» Олександр Козловський: Всеукраїнська партія офіцерів запасу зароджується у Житомирі!

Ще з часів Радянського союзу Житомир зарекомендував себе містом, у якому відбуваються події, які впливають на подальший розвиток усієї країни. Житомир завжди був і залишається багатим на сильні постаті та людей, які досягли найвищих вершин державної влади.

Сьогодні в Житомирі зароджується новий політичний рух, який у найближчому майбутньому може розраховувати на загальнодержавний прорив та підтримку широких верств населення. Мова йде про зародження потужної «галузевої» політичної партії офіцерів запасу, яка формується на основі Житомирської обласної організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!».

Звідки така упевненість? Справа у тому, що військовослужбовці різних родів військ та силових структур нарешті вирішили об’єднатися та йти на вибори у місцеві та державні органи влади єдиним фронтом, не роздрібнюючи свій електоральний потенціал між різними політичними партіями.

Їх багато і на цих виборах вони нарешті голосуватимуть «За СВОЇХ!»

Про те з чого починалася громадська житомирська організація офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» розповідає перший заступник з економічних питань , кандидат у депутати до Житомирської міської ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 2 Олександр Козловський.

– Отож, пане Олександре, розкажіть про те, як створювалася організація і які у неї подальші перспективи?

– У політиці я людина нова. Йду на вибори вперше в житті, хоча й маю пристойний вік. Не потрібно бути великим політичним оглядачем щоб побачити, що від тих партій, які вже існують в Україні немає позитивної віддачі. Усі вони так чи інакше пов’язані між собою різного роду корупційними скандалами. Їхня ж діяльність не приносить бажаної користі ні для Житомира, ні для його мешканців.

Так склалося, що у цьому році я зустрів однодумців, принципових, талановитих, відповідальних людей, які звільнилися з лав військових формувань і сьогодні перебувають у статусі офіцерів запасу. Вони палко уболівали за долю нашого війська та соціальний статус військової людини, але не бажали ставати членами вже існуючих партій, які лише декларують розбудову сильної армії, а насправді – нічого не роблять у цьому напрямку… Було вирішено об’єднати свої зусилля і створити громадську організацію офіцерів запасу та небайдужих до долі нашого рідного міста цивільних громадян – «Команду «За СВОЇХ!». На той час ми знайшли підтримку київських офіцерів запасу, у планах яких створити подібну організацію всеукраїнського масштабу.

На рівні Житомира сьогодні проходить обкатка нової потужної політичної сили – партії офіцерів запасу України. Отож, можна впевнено говорити, що всеукраїнська партія офіцерів запасу зароджується у Житомирі! А поки ми йдемо на вибори від політичної партії «Українські соціал-демократи».

– Чому саме у Житомирі?

– Тому, що у нашому місті проживає велика кількість військових пенсіонерів, а також тому, що Житомир має дуже багато проблем через те, що у владі немає порядку. Скажіть, хто як не офіцери запасу – люди честі, залізної волі, військової витримки, зможуть зупинити цей безлад у владі?

У нас немає партійних функціонерів, які все життя скиталися по різних партіях і сьогодні мають небездоганну репутацію. Всі наші представники – нові люди у політиці. Це не значить, що у нас закрита організація, до якої можуть вступити лише військовослужбовці. В наших лавах – студенти, педагоги, лікарі, бізнесмени, представники різних професій та соціальних верств населення. Ми відкриті для всіх талановитих, цілеспрямованих, соціально-активних людей, які люблять Україну і вболівають за її долю.

– Озвучте вашу програму, як кандидата до Житомирської міської ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 2

– Скажу так: досить латати діри за наші гроші, прийшов час серйозно і головне професійно працювати! Моє бачення вирішення наболілих проблем міста спробую озвучити такими тезами:

1. Потрібно не латати діри за місяць до виборів за наші ж гроші, а докорінно перебудувати всю систему житлово-комунального господарства Житомира.

2. Пора ввести відповідальність керівників підприємств, організацій та магазинів за чистоту і благоустрій їх прилеглих територій.

3. Необхідно налагодити громадський контроль збоку громадськості з правом заміни чиновників і відводу депутатів.

4. Підвищити відповідальність міліції за безпеку і громадський порядок. Обов’язково заохочувати кращих дільничних і колективи відділів міліції.

5. Одних дитячих майданчиків недостатньо! Для молоді і дорослих людей необхідно будувати та відновлювати спортивні об’єкти, щоб хоч частину людей відвернути від спиртного.

6. Необхідно прийняти усі заходи щоб припинити відтік молоді з міста.

7. Потрібно залучати інвестиції, заохочувати розвиток малого бізнесу, створювати високооплачувані робочі місця.

8. Провести економічну оцінку можливостей розвитку міста і зосередити усю роботу на найперспективніших його напрямках: легка, харчова промисловість, будівництво, внутрішній туризм. Житомир повинен мати майбутнє!

– Яким чином збираєтесь об’єднувати цивільний та віськовий електорат, достукатися до серця кожного виборця?

– Жодна партія, громадська організація у своїй діяльності не може орієнтуватися на один вузькоспеціалізований електорат. Тому я розумію, що усіх об’єднати на цих виборах точно не вдасться. Багато відставних офіцерів та здібних цивільних спеціалістів вже «розібрані» багатьма політичними партіями. На їх є попит, оскільки це люди відповідальні та трудящі. Та, на відміну від цивільних спеціалістів, все ж дуже багато військових пенсіонерів залишаються незадіяними. Їхня активна життєва позиція зобов’язує їх шукати шляхи об’єднання заради відстоювання інтересів та прав військових, а також вирішення нагальних проблем рідного міста Житомира.

Сьогодні також багато відставників вже мають гіркий досвід співпраці з іншими партіями, у яких їх просто використовували, як «замануху» для військового електорату. Сподіваюсь, вони з часом також долучаться до рядів нашої організації. Тому я переконаний, що об’єднані офіцери запасу сьогодні – сила, яка вже у найближчому майбутньому зможе реально впливати на політичне життя нашої країни!

– І, наостанок, чому все-таки потрібно підтримувати на цих виборах представників «Команди «За СВОЇХ!»

– Кожен житомирянин повинен згадати, що протягом останніх років за всіх, хто сьогодні йде на вибори і обіцяє золоті гори, ми вже голосували…

Альбом: Политика Житомира

Автобіографія

Козловський Олександр Грінбергович

09.07.1965. Народився в смт. Надвоїци, Карелія в сім’ї військовослужбовця.

1972-1980. Навчання в СШ№18 міста Кременчука Полтавської області .

1980-1988. Навчання в Київському інституті народного господарства ім. Д.С.Коротченко на факультеті «Економіка та планування матеріально-технічного постачання та збуту». Магістр.

1984-1986. Служба в лавах Радянської Армії.

1988-1995. Робота в ремонтно-будівельному управлінні при ВДО “Житомирдерев». Начальник відділу матеріально-технічного постачання. Організація та планування комплектації будівництва об’єктів об’єднання «Житомирдерев» по Житомирській області.

1995-2010. Директор ТОВ «Промконтракт». Матеріально-технічне забезпечення підприємств та організацій Житомирської області.

Перший заступник голови Житомирської міської громадської організації офіцерів запасу “Команда «За своїх!».

Маю двох дітей. Судимості відсутні. До кримінальної відповідальності не притягувався.

Коментарі учасників”Команди “За СВОЇХ!”:

Олександр Ізюмов, офіцер запасу

– Олександре, як ви опинилися у громадській організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!»?

– Після виходу на пенсію переді мною постало питання, чим займатися у подальшому. Адже маю великий життєвий досвід, який можна застосувати на користь оточуючих. Ще у процесі служби у справах довелося познайомитися із Олександром Козловським, який, наразі, є першим заступником голови міської організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!». Від нього я дізнався, що у Житомирі створюється потужна організація, яка у своїй основі складається із офіцерів запасу. Я зрозумів, що зможу долучитися до їхньої діяльності та стати корисним у справах поліпшення умов життя службовців силових структур, звільнених зі служби, а також усіх житомирян.

– На вашу думку, наскільки актуальною для Житомира є організація офіцерів запасу?

– Звичайно, така організація потрібна. На сьогоднішній день велика кількість офіцерів запасу має значний потенціал, а також усвідомлює відповідальність за свої дії. Ці люди у взаємодії з цивільними патріотами нашого міста здатні розбудувати Житомир, навести порядок у владі. Вони змусять виконавчі служби виконувати свої обов’язки у повній мірі!

Александр Таран, председатель Житомирской областной организации офицеров запаса “Команда “За СВОИХ!”

– Александр Леонидович, какие основные задачи ставят перед собой офицеры запаса и Житомирщины?

– Организация была создана для того, чтобы поменять ситуацию в Житомире, но, не прося у государства льгот и помощи. Наша концепция – провести в местные органы власти максимальное количество офицеров запаса и гражданских людей, способных активно работать на благо государства. Уверен в том, что они изменят ситуацию в пользу отношения общества к вооружённым силам, воспитанию подрастающего поколения, мужчин, способных отстаивать интересы семьи, региона и страны в целом.

По моему мнению Александр Козловский взял от армии лучшее – организованность, самодисциплину, умение работать в команде ,руководить людьми и добиваться поставленных целей и задач.

Для того, чтобы иметь будущее, команда «За «СВОИХ» активно привлекает в свои ряды не только офицеров запаса, но и молодёжь, которая выпускается с военных кафедр наших университетов и становится в ряды офицеров запаса. Так, например, кандидатом в Королёвский райсовет Житомира от нашей организации идёт будущий офицер запаса молодой перспективный политик Артём Козловский. Уверен, что именно за такими людьми будущее нашей страны!

Reporter.zt.ua