У Житомирі відбулася зустріч філателістів з усієї України

Новини Житомира на Репортері :з нагоди святкування Всесвітнього дня пошти, Житомирська дирекція УДППЗ «Укрпошта» 8 жовтня 2010р. у відділенні поштового зв’язку Житомир-14, провела виставку філателістичної продукції приватних колекцій членів Житомирського обласного Правління Асоціації філателістів України.

На виставці також були присутні представники дирекції, учні та вчителі Житомирського міського колегіуму та гімназії №23, студенти училища, жителі міста та ЗМІ, повідомляє Відділ маркетингу та продажу послуг Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта».

Українська поштова марка є одним із атрибутів незалежної України. Укрпошта забезпечує поштовий обіг країни високохудожніми марками, конвертами та різноманітною філателістичною сувенірною продукцією. Сюжети українських поштових марок та конвертів відображають державний устрій країни, її культурне та історичне надбання, основні події внутрішнього та міжнародного життя, тваринний та рослинний світи.

Для активізації філателістичного руху в Житомирській області, зокрема для юнацької аудиторії, представник Житомирського обласного Правління Асоціації філателістів України Мартинов Євгеній Миколайович представив колекцію філателістичної продукції на теми: «Спеціальні погашення, які проводились в м,Житомирі та Житомирській області за період 3 1992 по 2010рр.», «Конверти «Перший день», «Поштові конверти України з оригінальною маркою», «Марки України».

Також були представлені колекції інших членів Житомирського обласного Правління АсФУ, які здобули прихильність публіки та високу оцінку з боку присутніх.