Вчитель початкових класів Надія Марчук: Знаю точно – офіцери запасу не підведуть!

Вже доводилося чути від декого, що громадська організація офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» – клуб закритого типу, до якого цивільним зась. Деякі недоброзичливці навіть розповсюджують недостовірну інформацію про те, що щоб вступити у організацію офіцерові запасу потрібно заплатити певну суму грошей. Називалися навіть суми. Усе це свідчить про одне громадська організація офіцерів запасу «За «СВОЇХ!» набирає обертів та отримує всебічну підтримку житомирян.

Сьогодні ми спілкуємось з людиною, яка є активним представником організації, при цьому будучи цивільною особою. Це Надія Марчук – кандидат у депутати до Житомирської міської ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 1.

– Отож, Надіє Петрівно, чому ви, цивільна особа, разом із «Командою «За СВОЇХ!»?

– Я вчителька початкових класів ЗОШ №30. Безпосереднього відношення до армії я не маю. У моїх родині немає військових. Проте, я чудово знаю ситуацію, у якій опинилося наші збройні сили, оскільки маю добрих знайомих, які наразі служать та вже звільнилися в запас. Це чесні, турботливі, відповідальні люди, які ніколи не зрадять і на яких можна покластися.

– За які напрямки роботи у організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» ви відповідаєте?

– Я безпосередньо відповідаю за педагогічний та освітній напрямки роботи. Патріотичне виховання дітей має проводитися на більш високому рівні. Я маю на увазі не лише школи, у яких проходять уроки ДПЮ. Влада району, міста повинна постійно організовувати національні свята, гуляння, приурочені до важливих героїчних подій історії нашого краю.

До цих заходів потрібно залучати дітей, щоб вони усвідомлювали свою національну ідентичність, відчули почуття гордості, за те, що вони українці. Житомирська організація офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!» дає мені можливість реалізувати усі свої задуми.

– Що Ви можете запропонувати своїм виборцям як кандидат до житомирської міської ради по виборчому округу №1?

– У нас на Смоківці є чудовий парк. На жаль, він не облаштований. Хоча обіцянки це зробити лунають від влади постійно. На території парку є церква, яку прихожани вже багато років будують та ніяк не можуть завершити її зведення. Якщо виборці довірять мені право представляти їх інтереси у міській раді, я буду наполегливо добиватися утвердження та реалізації проекту реконструкції цього чудового парку. Парк на Смоківці повинен стати справжньою окрасою Житомира.

Існують і інші проблеми Смоківки. Наприклад, багатьом дітям, які живуть у віддалених куточках району дуже складно добратися до школи. Потрібно вирішити питання організованого підвозу дітей. Звичайно, я не можу обіцяти, що сама упораюся з цими усіма проблемами. Саме тому необхідно, щоб у міську раду пройшло якомога більше представників громадської організації офіцерів запасу «Команда «За СВОЇХ!», які йдуть на ці вибори від політичної партії «Українські соціал-демократи».

Альбом: ""Команда "За СВОИХ!"

Надія Марчук розуміє, що один у владі – не воїн!

Автобіографія:

Марчук Надія Петрівна

Народилась 15 червня 1972 року в м. Житомирі. Громадянка України.

З 1979 по 1987 рік навчалась у Житомирській загальноосвітній школі №14.

У 1987 вступила до Коростишівського педагогічного училища,на факультет «Викладач початкових класів», яке закінчила у 1991 році з відзнакою.

У 1992 вступила до Житомирського педагогічного інституту ім. І. Франка, де здобула вищу освіту за фахом «Викладач початкових класів», який закінчила у 1996 році.

З 1991року по цей час працюю вчителем початкових класів в ЗОШ №30.

Одружена,маю доньку. Судимостей не маю. Член громадської організації офіцерів запасу «Команда «ЗА СВОЇХ!».

Джерело Reporter.zt.ua