Як виявилося, житомирські студенти “ні сном ні духом”, що підтримують Заславського… Заява молодіжних організацій Житомира

Новини Житомира на Репортері :нещодавно один молодий чоловік, що вважає себе Студентським мером Житомира, заявив про те, буцім то Cтудентський Магістрат на виборах Житомирського міського голови підтримає одного з кандидатів на цю посаду (а саме – М.Заславського). Варто зазначити, що Студентський Магістрат є представницьким органом, а отже він має виражати думку усіх студентів. Із цієї заяви можна зробити висновок, що всі студенти і молодь Житомира визначилась у своїй підтримці на користь одного з кандидатів, що не відповідає дійсності.

Впливові неполітичні молодіжні громадські організації Житомирщини висловлюють обурення та стурбованість діями т.зв. «Студентського мера». Адже для проголошення такого типу заяв має бути відповідне рішення Студентського магістрату, підтверджене органами самоврядування у ВУЗах. Оскільки такого рішення не було, ніхто не мав права робити заяв, підписуючись від імені студентів Житомира.

Молодіжні організації Житомирщини закликають житомирську молодь не піддаватись на провокації і спекуляції, а робити свідомий вибір, що ґрунтується на аналізі передвиборчих програм та особистих якостей кандидатів.

Шановна молодь – обираймо міського голову з розумом!

Заяву підтримали Житомирські молодіжні організації:

1. «Українська Студентська Спілка»,
2. «Демократичний Альянс»,
3. «Молодіжний Ресурсний Центр»,
4. «Фундація Регіональних Ініціатив»,
5. «Національний Альянс»,
6. «Покоління Сильних»,
7. «Студент за студента»,
8. «Цілком природно».

Прес-служба ЖОО “Української Студентської Спілки”