Юлія Тимошенко у Житомирі: Якщо не чинитимемо опору злочинній владі Януковича, вже незабаром можемо жити у іншій країні (фото)

Новини Житомира на Репортері :сьогодні Житомир відвідала Юлія Тимошенко. Лідерка БЮТу провела прес-конференцію для місцевих ЗМІ та зустрілася зі своїми виборцями на мітингу біля Жовтня. Як завжди гаряче вітав пані Ю. місцевий та обласний актив «Батьківщини». За нинішніх політичних розкладів їм доволі важко зберігати упевненість у завтрашньому дні та у власному бізнесі.

Зайшовши до приміщення готелю Житомир, де її вже очікували вірні партійці, Тимошенко одразу ж почала їх підбадьорювати словами: «Усе буде добре», «Тримаймося» та «Прорвемось». Згадались одразу старі, здавалося вже забуті часи останніх років президентства Кучми, коли опозицію «щемили» з усіх боків, а вона все одно не здавалася.

Під час прес-конференція Тимошенко налякала усіх присутніх тим, що теперішня влада будує не Україну, а бізнес-проект сім’ї Януковича.

Юлія Тимошенко: Режим Яковича тільки те і робить, що систематично знищує Україну. Головне їхнє завдання – набити свої кишені за рахунок своїх владних повноважень. Вони торгуються українською мовою, українською культурою, нашою історією. Ви знаєте, що сьогодні нову редакцію підручників з історії України пишуть спільно історики Партії Регіонів та «Єдиної Росії»?. Та країна, у якій ми з вами можемо опинитися вже незабаром, якщо не чинитимемо опору буде зовсім не Україною. Ми не можемо цього допустити. Тому я закликаю до консолідації усіх патріотичних сил та спільної боротьби за Україну. Час для розбрату пройшов!

Джерело: Reporter.zt.ua