Завтра Віталій Мельничук підпише громадську угоду з політичними партіями

Новини Житомира на Репортері :в понеділок, 18 жовтня 2010 року, відбудеться прес-конференція, присвячена підписанню Громадської угоди (текст додається) між кандидатом на посаду міського голови Житомира Віталієм Мельничуком та політичними партіями і громадськими організаціями обласного центру.

Учасники прес-конференції – Віталій Мельничук та керівники міських осередків ряду політичних партій та громадських організацій – розкажуть про перші спільні дії в рамках укладеної угоди та дадуть відповіді на запитання журналістів.

ГРОМАДСЬКА УГОДА

між кандидатом на посаду Житомирського міського голови
Мельничуком В.Г. та політичними партіями і громадськими організаціями міста Житомира

Ставлячи собі за мету формування гуманної, відкритої, некорумпованої та професійної міської влади, беру на себе ініціативу підписання Громадської угоди між мною, Мельничуком В.Г., кандидатом на посаду Житомирського міського голови, та політичними партіями і громадськими організаціями міста Житомира.

Маю щиру надію, що ця добра традиція підписання Громадської угоди отримає в майбутньому норму Статуту територіальної громади міста Житомира.

Отже:
1.Майбутній міський голова зобов’язується:
– чесно, добросовісно та професійно виконувати свої муніципальні обов’язки;
– дотримуватися взятих на себе зобов’язань (власна передвиборча програма та настанови виборців);
– прикласти всіх зусиль щодо становлення Житомира як взірцевого європейського міста.

2. Політичні партії та Громадські організації беруть на себе зобов’язання:
– всебічно підтримувати та сприяти діям Міського голови у реалізації взятих на себе передвиборчих зобов’язань;
– брати безпосередню участь у формуванні ідей та реалізації програм і проектів на користь міської громади міста Житомира, налагодити громадський контроль за роботою міської влади;
– у випадку недотримання Міським головою своїх програмних засад, порушення ним норм суспільного права та етики, ініціювати його відкликання і безпосередньо брати участь у цій процедурі.