Фільми, що демонструватиме кінотеатр ім. Франка з 19.11 по 2.12!

З 12 листопада по 25 листопада у кінозалі Житомирського кінотеатру імені Івана Франка демонструватимуться так стрічки:

«Мегамозок» (19-25.11 – 12.40, 14.20, 16.00, 17.40, 19.20; 26.11-2.12 – початок сеансів дізнавайтесь за телефоном 475081)

Коли суперлиходій Мегамозок перемагає свого давнього суперника Метромена, він має начебто радіти життю. Та натомість Мегамозок впадає в депресію. Виявляється, життя без ворогів втратило для нього сенс. Тож він створив собі нового супергероя-суперника. На жаль, новий герой також хоче бути суперлиходієм. Хто ж тоді захищатиме невинних? Мегамозок! От хто!

«13» (21.00)

Головний герой Вінс випадково підслуховує розповідь про швидкий спосіб добре заробити. Всього лише в точності виконати інструкції, які прийдуть поштою в смугастому конверті. Після того, як передбачуваний одержувач листа помирає від серцевого нападу, хлопець вирішується на авантюру і видає себе за покійного, не підозрюючи, що вплутується в небезпечну гру.

«Океани» (26.11-2.12 – початок сеансів дізнавайтесь за телефоном 475081)

Майже три чверті земної поверхні покрито водою. “Океани” пропонують глядачеві заглянути в чарівний підводний світ, що все ще залишається загадкою для людини. Революційний фільм від Жака Перрена, творця “Птахів” і “Мікрокосмосу”. Цьому фільму не має аналогів, приголомшливо красивий, захоплюючий документальний блокбастер показує, що людям є що втрачати.

Нове творіння Перрена викликає у глядача справжнісінький шок і заставляє раз у раз недовірливо протирати очі і задаватися питанням, вже не комп’ютерна це анімація. Ні, тут все без обману, хоча нічого подібного кіноглядачам до цих пір дійсно бачити не доводилося – причому не лише кіноглядачам, але і багатьом океанологам, фахівцям в області біології моря.

«Брестська фортеця» (26.11-2.12 – початок сеансів дізнавайтесь за телефоном 475081)

Фільм розповідає про героїчну оборону Брестської фортеці, яка прийняла на себе перший удар німецьких фашистських загарбників 22 червня 1941 року. Майже всі місцеві жителі брали участь у зйомках стрічки. З перших хвилин фільму стає зрозуміло, настільки важко дивитися картину. Спокійне життя міста переривається рівно о четвертій ранку. Війна почалася блискавично. Люди в паніці не знали, що робити. Закривавлені тіла, жахи перших військових днів, мужність захисників, їх подвиг, який назавжди вписаний в історію – все це відобразив на екрані режисер.

З документальною точністю описуються події, що відбувалися в перші дні оборони. Фільм розповідає про три головні осередки опору, очолювані командиром полку Петром Гавріловим, комісаром Юхимом Фоміним і начальником 9-ої прикордонної застави Андрієм Кіжеватовим.

Можливі зміни початку сеансів. Довідки за телефоном 475081.