“Круті пацани” з Володарсько-Волинського району ганяли по нічному Житомиру на “БМВ” та лякали перехожих пострілами зі зброї у небо

Звичайно ж, самі хлопці нічого кримінального у своїх діях не вбачають. Виявляється, вони просто невинно розважалися і чомусь опинилися в міліції.

Позавчора, а саме 16 листопада двоє молодих людей приїхали до Житомира з Володарсько-Волинського району, де вони мешкають. Молодики мали на меті добряче повеселитися. На той момент 24-річний власник машини перебував у нетверезому стані, тому доручив керувати автівкою своєму 23-річному товаришу. Хлопці заїхали в кафе щось перехопити, а потім направилися кататися вулицями вечірнього міста.

Зупинившись на вул. Київській, один з молодиків відкрив дверцята та викинув із салону сміття просто на тротуар. Обурені нахабною витівкою, перехожі зробили хлопцям зауваження. У відповідь останні витягнули зброю та, вистреливши з неї угору, поїхали геть.

Налякані люди повідомили про це до міліції. На затримання підозрілої автівки терміново було зорієнтовано наряди інспекторів ДАІ, що патрулювали вулиці міста. Довго шукати озброєних хуліганів правоохоронцям не довелося.

Близько 22 години вказаний автомобіль «БМВ» було зупинено по вул. Київське шосе. В його салоні знаходилися двоє молодиків. Під час огляду автівки працівники ДАІ виявили в салоні пристрій для відстрілу гумових куль, з якого, ймовірно, і стріляли хлопці. Пістолет належав власнику автомобіля. За його ж словами, він придбав його для самозахисту, адже час від часу потерпав від нападів зловмисників, повідомляє сайту Репортер Житомира УДАІ УМВС України в Житомирській області.

Затримані пояснили, що нікого ображати не збиралися. А з «плювачки», як назвав свій пістолет сам власник, вони вистрелили вгору просто заради забавки.

Відтак, затриманий автомобіль разом з водієм та пасажиром було доставлено до Корольовського райвідділу міліції. Наразі за даним фактом тривають перевірки.

Міліція швидко “вичислила” неадекватних гуляк…

… та вилучила зброю, з якої лякали людей…

Все-таки на дворі не лихі “дев’яності” і подібні витівки дуже рідко залишаються безкарними…

Reporter.zt.ua