Найкраще об’єднує людей не політика, а економіка! Підприємці Житомира кажуть “НІ злочинному податковому кодексу!” (ексклюзивний фоторепортаж з Майдану Незалежності)

У ці хвилини у Києві триває наймасовіша з часів Помаранчевої революції акція народного протесу – підприємці з усієї країни, які є представниками малого та середнього бізнесу вимагають від Президента накласти вето на проголосований у Верховній раді України проект нового Податкового кодексу.

У ці хвилини на майдані протестує і чисельна житомирська делегація. Підприємці налаштовані рішуче. У разі, якщо Президент України підпише цей закон – обіцяють влаштувати йому імпічмент! І без ніякої політики, оскільки це вже питання фізичного виживання мільйонів сімей українців.

В очах людей – любов один до одного та гнів, направлений на розробників податкового кодексу та тих «народних» депутатів, яким за нього вистачило совісті проголосувати. Усі ці “слуги народу”, до речі, вже занесені до своєрідної «чорної книги». Бізнесмени поклялися більше ніколи не мати з цими людьми, їхніми компаніями та банками жодних комерційних відносин. Найвищу владну та бізнесову еліту країни дрібні підприємці відправили «у ігнор»!

Репортер Житомира пропонує своїм читачам найсвіжіший фоторепортаж з Майдану Незалежності у Києві, у якому найактивнішу участь приймає багаточисельна житомирська делегація.

Дивіться відео, як все відбувається насправді!

Так ось яка вона – стабільність…

Підприємці оголосили владі СТРАЙК!

Житомир виступає потужно!

Наші прапори у самому центрі Майдану!

Житомирянки готові відстоювати свої права із посмішкою… 🙂

Зустріч на Майдані завжди хвилююча…

Розробникам податкового кодексу підприємці показали дулю!

Житомирська делегація у центрі подій!

Житомиряни добиралися як автобусом, так і власним транспортом!

Майдан заполонили плакати із назвами міст з усіх куточків України

Знайома картинка… Ось тільки без прапорів політичних партій…

Олександр Таран, голова Житомирської обласної організації офіцерів запасу “Команда “За СВОЇХ!”: Офіцери запасу Житомирщини спільно зі своїми колегами із інших областей сьогодні підтримують українських підприємців, адже багато з нас після звільнення з лав армії започатковує свій бізнес. “Команда “За СВОЇХ!” стоятиме пліч-о-пліч з українськими підприємцями на Майдані до переможного кінця!

Підприємців прийшли підтримати навіть сивочолі козаки…

Згадались вже дещо призабуті палатки…

У нинішньому випадку – “коса найшла на камінь”. Підприємці нікуди не роз’їжджатимуться та обіцяють стояти до останнього…

Ще й рік не пройшов, а народ вже проти такої влади!

Сергій ФЕЩЕНКО Репортер Житомира