Школярі житомирської області розказали, «шо значить бути поляком в Україні?»

МГО «Польське наукове товариство в Житомирі» спільно з Управлінням освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації провело історичний конкурс на тему: «Що значить бути поляком в Україні?». Конкурс відбувся за сприяння Сенату Республіки Польща та Фонду «Допомога полякам на сході».

Конкурс проводився для учнівської молоді двох вікових категорій: 8-9 класи та 10-11 класи Чуднівського, Романівського та Новоград-Волинського районів Житомирської області.

Нагородження учасників конкурсу відбудеться 18 листопада 2010 року о 12.00 в Обласному інституті післядипломної педагогічної освіти за адресою м. Житомир, вул. Михайлівська, 15 (аудиторія 24).

З привітальним словом до учасників звернуться Ірина Владиславівна Баладинська – голова Польського наукового товариства в Житомирі, Микола Кирилович Сюравчик – Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Іван Іванович Ярмошик – кандидат історичних наук, доцент Житомирського державного університету ім. І. Франка – голова журі.

Reporter.zt.ua