Усі відхрещуються від співпраці з регіоналами. Тягнибок пообіцяв не вступати у коаліцію із владою…

Опозиційні партії, які пройшли до місцевих рад у Житомирі та області поспішили запевнити громадськість, що не матимуть нічого спільного із Партією Регіонів. Але ж ж працювати на користь громади їм доведеться. Це значить, що опозиції у будь-якому разі будуть запропоновані ключові посади у місцевих та обласній раді. Наприклад, вже точаться розмови про те, що регіонали пропонують посаду секретаря житомирської міської ради очільнику міських “фронтзмінівців” Борису Буряченку.

Цілком зрозуміло, що у спільній роботі всього депутатського корпусу міської ради на благо усіх житомирян навіть найбільш опозиційним політичним силам і владі доведеться шукати точки дотику…

Однак, опозиційні сили одна за одною продовжують відхрещуватися навіть від ситуативної співпраці з “регіонами”. Очевидно, що через рік на парламентських виборах опинитися в нинішньому положенні Литвина, який наступив на “граблі Мороза” ніхто з демократів не забажає…

Олег Тягнибок: “Ніякого співіснування з Партією регіонів і з іншими нашими ідеологічними в тому числі противниками, ворогами, такими, як наприклад, Комуністична партія, бути в принципі не може. ВО “Свобода” зуміла ідеологію націоналізму винести з Галичини, і не тільки перейти Збруч, а й Дніпро перейти.
Сьогодні ми передбачаємо наші фракції – Львів, Тернопіль, Франківськ, при чому там суттєва перевага… В нас будуть хороші фракції – Волинь, Рівне, в нас будуть фракції – Хмельницький, Житомир, Вінниця, в нас фракція у Київській області, а це вже ми переступили Дніпро, ми ледь не отримали фракцію в Полтавській і навіть Харківській області. Це й показує, що “Свобода” поступово набирає свої симпатії серед мешканців всієї України”