В Озерному під Житомиром у місцевих «планокурів» вилучили більше 2,5 кілограм коноплі!

Наприкінці жовтня в смт. Озерному Житомирського району оперативниками служби боротьби з незаконним обігом наркотиків Житомирського районного відділу міліції було затримано двоє чоловіків 29 та 30-років. У кожного з них своє життя, своя сім’я – дружини, діти. А об’єднав їх, на жаль, один прикрий факт – бажання до «пізнання буття» шляхом вживання наркотиків.

При затриманні у «нарколюбителів» вилучили близько 2,5 кг марихуани, яку парубки зберігали для власних «потреб»… Один із них наркотики ховав вдома, а інший – сумку з наркотиками завжди тримав при собі, з якою чоловіка і було затримано.

З їхніх слів, вони зірвали цей канабіс на полі, що поблизу одного з сіл в Чуднівському районі. Начебто там він росте самонасівом.

Тетяна Палачова, Житомирський РВ УМВС України в Житомирській області: Наразі вирішується питання щодо порушення проти кожного з молодиків кримінальної справи за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Тож, тепер героїв цієї невтішної історії об’єднає не тільки пристрасть до наркотичних речовин, а і перебування в місцях позбавлення волі.

Reporter.zt.ua