Бердичівський самогонщик “спалився” по повній програмі

8 апаратів для самогоноваріння, 100 мішків цукру та 7 ящиків з дріждями – такий склад виявили працівники УБОЗ УМВС України в Житомирській області у домоволодінні жителя одного з сіл Бердичівського району, повідомляє ВЗГ УМВС.

Валерій Фільо, начальник ВЗГ УМВС: 39-річний чоловік налагодив підпільне виробництво домашньої горілки у приміщенні гаража власного домогосподарства. Приховані величезним дзеркалом від стороннього ока двері вели до окремої кімнати, де були встановлені газові плити, підведено водопостачання та каналізацію. Все вказувало на те, що процес роботи мав практично безперервний цикл.

Алла Ващенко, ВЗГ УМВС України в Житомирській області: “Про масштаби виробництва свідчать і виявлені під час обшуку похідна тара та заготовки для подальшої переробки і, звичайно ж, готовий продукт, а таких було чимало: 44 бочки по 100 літрів кожна з самогонною закваскою та близько 60 літрів самогону.

Наразі призначено низку експертиз вилученого, за результатами яких вирішуватиметься питання про порушення відносно чоловіка кримінальної справи за ч. 2 ст. 203 (Заняття забороненими видами діяльності) Кримінального кодексу України, йому цілком реально може загрожувати обмеження волі на строк до 5 років.

Міліція “спалила” чоловіка на гарячому

Абстановочка нє ахті…

Правоохоронець фіксує наявність величезних бідонів із брагою

100 мішків цукру конфісковано!

Репортер Житомира