Плани розвитку ТРЦ “Глобал UA” в Житомирі

На конференції, присвяченій підсумкам року, генеральний директор ТРЦ «Глобал UA» Микола Бірюченко відзначив, що у 2010 році Торгово-розважальний центр «Глобал UA» у Житомирі вийшов на перші позиції в Україні як один з лідируючих об’єктів в області торгівлі.

Цей проект почав свою реалізацію 3 роки тому, а в 2010 році ТРЦ «Глобал UA» забезпечив найвищі в Україні темпи будівництва і здачі в експлуатацію торгових площ.

Микола Бірюченко повідомив, що ТРЦ “Глобал UA” у Житомирі потрапив до Книги рекордів України в категорії “масові заходи»: дворічний ювілей ТРЦ Глобал 26 вересня 2010 за день змогли відвідати понад 81300 житомирян та гостей міста. А також кілька тижнів тому була присуджена національна премія в галузі торговельної індустрії в номінації “Кращий торговий центр України”.

На кожному вході в торговий центр стоять електронні лічильники, які фіксують кількість увійшовших і вийшовших людей. Щодня центр відвідує близько 32 000 чоловік. В місяц торгівельний центр відвідує близько 700 тисяч людей. Працює 300 відеокамер спостереження. Кількість робочих місць «Глобал» – близько 2,5 тисяч. На Центральному речовому ринку працює ще близько 1000 чоловік.

У торгово-розважальний центр «Глобал UA» вкладено 270 млн. грн. інвестицій, до казни міста Житомира заплачено близько 5 млн. грн. на розвиток інфраструктури.

У планах керівництва ТРЦ «Глобал UA» – відкриття пятизального кінотеатру, з якого два зали будуть у форматі 3D. Над зоною ковзанки на площі 3000кв.м. буде створена дитяча зона розваг. Також планується відкриття боулінг-центру на 18 доріжок. На 1 квартал 2011 року розпочнеться будівництво на території автопаркінгу автостанції з сучасними касами, кондиціонерами, залами очікування та кімнатами відпочинку. Даний проект допоможе пасажирам одержати більш доступні послуги з продажу автоквитків на Київське, Коростенське і Новоград-Волинське напрямки. Також в планах добудова виходу з речового комплексу на вулицю Київську.

По материалам: Житомир. инфо