В Житомирі відбувся міжнародний турнір з плавання

В Житомирі відбувся всеукраїнський традиційний турнір з плавання пам’яті Героя Великої Вітчизняної війни Ніни Сосніної. Турнір упродовж двох днів проходив у басейні Житомирського спорткомплексу «Авангард». Знаменний став тим, що поряд з молодими плавцями в змаганнях брали участь ветерани плавання майже з усіх регіонів нашої держави. На парад відкриття змагань вийшло близько двохсот учасників з Києва, Одеси, Миколаєва, Харкова, Хмельницького, Кривого Рогу, Москви та Нижнього Новгорода. Протягом двох днів вони змагались на всіх дистанціях, а також в естафетах.

Серед юнаків перше місце завоювала команда Житомира. Також ветерани Житомирської школи плавання здобули найбільшу кількість нагород. А в двох естафетах встановили два нових рекорди України у своїх вікових групах.

На змагання приїхав і сам брав участь в них олімпійський чемпіон віце-президент федерації плавання України Сергій Фесенко.

Як юнаки так і ветерани готуються до нових стартів з плавання, повідомляє Житомирська хвиля.

Варто додати, що турнір з плавання, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу Ніни Сосніної, проводиться у Житомирі вже багато років з метою популяризації цього виду спорту та здорового способу життя.