В Житомирі відкрився дилерський центр Nissan

Компанія «Ніссан Мотор Україна» повідомляє про відкриття нового дилерського центру Ніссан в місті Житомирі. Дилерський центр «ПолісАвтоСервіс» став 27 за рахунком центром мережі компанії «Ніссан Мотор Україна», що вже представлена в 17 областях України та АР Крим.

Новий дилерський центр у Житомирі надає покупцям автомобілів Nissan повний комплекс послуг з продажу автомобілів, аксесуарів, оригінальних запчастин, а також сервісному гарантійному та післягарантійному обслуговуванню.

Автоцентр «ПолісАвтоСервіс» повністю відповідає всім корпоративним стандартам, що пред’являються корпорацією Nissan Motor Co., Ltd. до ділерських центрів Ніссан. Це стосується не тільки внутрішнього і зовнішнього оформлення, що дозволяє ознайомитися з автомобілями в найбільш комфортних умовах, але і відповідного рівня обслуговування клієнтів автосалону.

Висококваліфіковані консультанти автосалону, пройшли спеціальну обов’язкову підготовку, організовану компанією «Ніссан Мотор Україна», завжди готові надати відвідувачам нового дилерського центру повну і вичерпну інформацію при виборі автомобіля, умови кредитування та страхування, допоможуть у оформленні документів і, за бажанням клієнта, організують тест-драйв будь-якої моделі.

Станція технічного обслуговування нового дилерського центру містить широкий спектр фірмового діагностичного обладнання, включаючи малярно-рихтувальний комплекс, діагностику.

Адреса автосалону: м. Житомир, вул.Ватутіна, 57
Графік роботи автосалону: пн-пт: 9.00-18.00, сб: 9.00-16.00, Нд: вихідний
Номер телефону автосалону: 0 (412) 41-75-23

Адреса СТО: м. Житомир, вул.Ватутіна, 57
Графік роботи СТО: пн-нд: 7.00-20.00, сб: 09.00-16.00, нд: вихідний
Номер телефону СТО: 0 (412) 41-75-23

Більш детальна інформація знаходиться на офіційному сайті компанії «Ніссан Мотор Україна» www.nissan.ua