ЗНО-2011: через три дні у Житомирі закінчується реєстрація на пробне тестування

Реєстрація на пробну перевірку знань здійснюється з 10 листопада до 10 грудня 2010 року виключно он-лайн на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Про це повідомляє інформаційний центр УЦОЯО.

Порівняно з минулим роком вартість участі у пробному тестуванні 2011 року зросла з 61 до 84 гривень за один предмет. Школярі зможуть перевірити свій рівень підготовки до ЗНО лише з двох предметів (у минулому році – 4 навчальні дисципліни), а з інших предметів – замовити тестові зошити із завданнями. Вартість кожного тестового зошита також становить 84 гривні. Оплатити тестування потрібно до 17 грудня 2010 року, повідомляє ІА «Світ освіт.

За словами представників Українського центру оцінювання якості знань, пробне тестування має на меті ознайомити майбутніх абітурієнтів з процедурою зовнішнього незалежного оцінювання.

Нагадаємо, що цьогорічне пробне тестування відбудеться у квітні 2011 року:

2 квітня 2011 року – українська мова та література, іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська), біологія, фізика;

9 квітня 2011 року – історія України, математика, географія, біологія, хімія, російська мова.

В УЦОЯО зазначили, що після 20 січня 2011 року абітурієнтам повідомлять про точне місце проходження пробного тестування. Після виконання тестового завдання учні самостійно перевірять правильність свого тесту.

Репортер Житомира