За вихідні в Житомирській області – два трупа пішохода

Майже щодня надходять повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів різних вікових категорій. Спитаємо чому? Що стає причиною безпечної поведінки на дорозі? Незнання правил дорожнього руху або їх невиконання? Чи не кожен, хто передить вулицю в невстановленому місці, або на червоне світло світлофора думає, що біда його обмине? На жаль, у більшості випадках трапляється інакше.

За вихідні два пішоходи в Житомирській області розпрощалися з життям. У суботу в селі Карпівці, Чуднівського району, по вулиці Шевченка, 27-річний водій “Запорожця”, мешканець Чуднівського району, збив пішохода – 25-річного хлопця, який рухався по проїжджій частині в попутному напрямку. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер в Чуднівській ЦРЛ.

А ось вчора на 164 км автодороги Виступовичі–Житомир, водій автомобіля ВАЗ-2107 наїхав на 80-річну басусю, яка проживала у Черняхівському районі. Жінка раптово вийшла на проїзну частину перед автомобілем. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень вона померла в кареті швидкої допомоги та доставлена в морг Черняхівської ЦРЛ.

Репортер Житомира