Завтра житомирський ФК “Контингент” зіграє вдома з львівським “Лембергом”

Завтра, 4 грудня, в спорткомплексі Динамо відбудеться чергова гра четвертого туру Чемпіонату України з футзалу, перша ліга. Житомирський футзальний клуб “Контингент” прийматиме львівський “Лемберг”. Запрошуємо усіх шанувальників підтримати нашу команду.

В новому сезоні Контингент вже провів дві зустрічі в Чемпіонаті України і обидві вдома. Спочатку житомиряни обіграли 3:1 дрогобичський “Каменяр”. А минулого тижня житомиряни з рахунком 5:4 виграли у ковельского “Буран-Негабарит”, повідомляє Прес-служба ФК “Контингент”.

Олександр Шнайдер, президент ФК “Контингент”: “Ці дві наші перемоги яскраво показали всім, що “Контингент” рано списувати з рахунків. Команда є, команда грає, грає успішно і професійно. У нас є потенціал. І це при тому, що в нас були серйозні фінансові труднощі, футзалісти не мали можливість пройти повний комплекс підготовки до Чемпіонату.

Зараз в нас всього три людини на лавці запасних, тому складно до останніх хвилин підтримувати гру на високих швидкостях, хлопці втомолюються. Але поступово ситуація покращується. Після нового року ми маємо дозаявити ще гравців. Після двох перемог скептиків, які вважали, що в команди мало шансів на успішну гру, значно поменшало. Запрошую всіх вболівальників на гру в суботу. Приходьте і підтримайте хлопців.”

Початок гри – о 16.00

Репортер Житомира