Житомирські каратисти привезли з Польщі цілу купу нагород

Вихованці житомирського спортивного клубу карате “Джитте” привезли у рідне місто три золоті, одну бронзову медаль та Кубок Чеміонів з Міжнародних змагань у Польщі. Вихованці житомирського спортивного клубу карате “Джитте” взяли участь у II Міжнародному турнірі з карате Кубок Чемпіонів, що відбувся у польському місті Лодзь.

За право володіння Кубком змагалися спортсмени зі Словакії, Угорщини, Болгарії, Данії, Росії, Великобританії віком від 14-15 та 16-17 років. Житомирян представляли добровільне товариство “Колос” (ДЮСШ №2). За результатами змагань наші спортмени здобули три золоті, одну бронзову медаль і стали володарями Кубку Чемпіонів. Тепер цей престижний спортивний трофей оселиться у Житомирі і поповнить скарбницю спортивних досягнень міста, поівдомляє сайту Репортер Житомира Управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради.

Перемогу житомирянам принесли Олександра Корягіна (серед дівчат 16-17 років) та Марина Зеленська (14-15 років), а також її брат Антон Зеленський, який виборов бронзову медаль у змаганнях серед юнаків 16-17 років.

Репортер Житомира