Банки перетворили українців в рабів

Банківська система України проводить політику тероризму. Таку заяву під час прес-конференції зробив голова правління Міжнародної громадської організації “Міжнародна Ліга захисту прав громадян” Едуард Багіров.

За його словами, “банки розділили Україну на дві половини: фінансових рабів і ошуканих вкладників”. Багіров додав, що на сьогоднішній день банківська система України, “звикла отримувати десятикратні прибутки”, перетворилася на “організоване банківське угруповання”.

На підтвердження слів правозахисника одержувач кредиту і покупець іпотечного житла, що брав участь у прес-конференції, розповів, що при розгляді його позову в суді “позиція банку вважається єдино вірною, будь-які докази позичальника не приймаються”. “На жаль, банківська система не дозволяє здійснювати будь-які рухи, які не відповідають її інтересам, вся судова система підтримує їх”, – додав учасник конференціі.

“У 90% випадків суди приймають сторону банків, тому у банку виграти практично неможливо”, – прокоментував Едуард Багіров.

За матеріалами: Обозреватель